UPDATE: Alex Padding nieuwe hoofdtrainer FIT Boys

25 januari 2016
de Webmaster

Update: Alex Padding zal woensdagavond 27 januari na de trainingen zijn 1 jarige contract ondertekenen en daarna is er de mogelijk voor een ieder om kennis te maken met Alex.

Waar het er in december op leek dat de technische commissie van FIT Boys in zee zou gaan met trainer Pascal Mulder en dit ook al naar buiten toe communiceerde, ging dat na een 3e gesprek op bepaalde punten toch niet door en moest FIT Boys verder zoeken. Omdat de belangstelling voor de vacature van hoofdtrainer groot was, kon de sollicitatiecommissie zo weer verder met de klus. En ook nu volgden er goede gesprekken en was er een duidelijke keuze voor Alex Padding als nieuwe hoofdtrainer van FIT Boys. Voorzitter van de Technische Commissie Albert Seubring maakte dit nieuws maandagavond 18 januari wereldkundig.

Alex besloot na 3 seizoenen VVAK, met de promotie van de 5e naar de 4e klasse, dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. In goed overleg met het bestuur van VVAK besloot hij geen gebruik te maken van de hem aangeboden verlenging van het contract. Hij wilde een stap voorwaarts maken en nu eens een 3e klasser trainen. Dit na het trainerschap van VVAK (4e/5e klasse) en Tiendeveen (5e klasse). Tijdens het trainerschap bij Tiendeveen maakte hij als assistent-trainer een uitstapje naar Hoogeveen. Daarvoor was Alex hoofdtrainer bij Wijster en Sleen, tussendoor jeugdtrainer bij HZVV en in zijn beginjaren als trainer assistent-trainer bij De Weide.

Alex Padding zal verder gaan bouwen aan een sterk verjongd FIT Boys 1 en moeten gaan zorgen dat FIT Boys bovenin de 3e klasse zal meespelen, met op termijn kans op promotie via of de nacompetitie of een kampioenschap. De Technische Commissie en de 1e selectie hebben er veel vertrouwen in en heel FIT Boys heet Alex van harte welkom en wenst hem veel succes.