FIT Boys 1 deelt andermaal de punten

5 november 2016

De Auto Beilen-/DS Reclame-equipe speelde deze zaterdagmiddag thuis tegen nummer 5 SCD’83. De ploeg van trainer/coach Alex Padding snakt naar een overwinning en wilde ook deze middag gaan voor de 3 punten. Het zou niet een middag worden van hoogstaand voetbal, want beide teams speelden bij vlagen slordig en leden veel balverlies. Zo werd het een rommelige wedstrijd, met weinig echte 100% kansen maar uiteindelijk wel twee doelpunten eerlijk verdeeld (1 – 1). Zo speelde FIT Boys voor de vijfde keer dit seizoen gelijk en met maar één overwinning heeft de ploeg slechts 8 punten en staat de ploeg slechts elfde.

Nadat pupil van de Week Fleur Oldenkamp had afgetrapt en gescoord, kon de wedstrijd echt beginnen. De eerste fase van de wedstrijd had SCD’83 een licht veldoverwicht en loerde FIT Boys op zijn snelle voorwaartsen. Aan beide zijden vielen wat mogelijkheden te noteren, maar echte kansen bleven uit. Halverwege de 1e helft drong SCD’83 iets meer aan en kreeg ook enkele goede kansen. Steeds weer werd de snelle en handige spits van SCD met een steekbal de zestien in gestuurd, maar even zoveel maal kwam FIT Boys-keeper Peter Jan Oosting razend snel uit en redde een aantal malen bekwaam en hield zijn ploeg zo in de race. Aan de andere kant kreeg FIT Boys enkele corners, maar wist daaruit niet echt gevaarlijk te worden behalve door een kopbal van Leon Timmerman die door een SCD-speler van de doellijn gehaald moest worden. Vlak voor de rust gingen de hemelsluizen open en hagelde het ook nog even. Het publiek zocht daarom snel de warme kantine op en de spelers gingen rusten met een 0 – 0 tussenstand.

De tweede helft was nog maar een minuut uit en diverse toeschouwers waren nog op weg naar het veld, toen de bal al achter de SCD-keeper lag. Het was Rick Koops die een aanval prima afrondde en beheerst raak schoot (1 – 0). De middenfase van de tweede helft kenmerkte zich vooral door slordig spel en veel duels op het middenveld.  SCD probeerde FIT Boys onder druk te zetten en FIT Boys zocht de ruimte achter de verdediging van SCD. Omdat FIT Boys met de spaarzame mogelijkheden slordig omsprong, bleef SCD jagen op de gelijkmaker. De druk op het doel van FIT Boys werd in de laatste fase van de tweede helft behoorlijk groot en de vraag aan de zijlijn was: “Gaan we dan toch weer de voorsprong in de laatste minuten van de wedstrijd weggeven?” Helaas gebeurde dat. In de negentigste minuut was het de spits van SCD die vrij kwam op de rand zestien en prima raakschoot en de toch wel terechte 1 – 1 maakte. Wederom een zuur einde van een wedstrijd en weer geen drie punten, maar slechts één punt.

Volgende week 12 november speelt FIT Boys wederom thuis op Sportpark Noord-West om 14:30 uur tegen nummer 4 ZZVV.

Fleur Pupil v/d Week

Ik vond het super leuk om pupil v/d week te zijn. Eerst mocht ik bij de teambespreking zijn. Daarna gingen we omkleden en kreeg ik speciale kleren van pupil van de week aan. We gingen naar het veld en daar moesten we warm spelen. Ik ging toen met de scheidsrechter naar de scheidsrechterskamer. Daar gingen we praten. Daarna gingen we naar het veld en gingen we beginnen.

Ik mocht de aftrap nemen en scoorde een doelpunt. Jammer genoeg telde die niet mee. Ik ben toen bij de reservespelers op de bank gaan zitten. Hier kreeg ik drinken en snoepjes. De score bleef in de eerste helft 0-0. Met de rust ging ik mee naar de kleedkamer. Hier deden de jongens wat drinken. Daarna gingen we terug naar het veld. Hier kreeg ik drinken en een zakje chips. Fit Boys scoorde al snel een doelpunt. Helaas net voor het einde van de wedstrijd scoorde de tegenstander. Het is 1-1 geworden.

Na de wedstrijd ging ik omkleden en gingen we een patatje halen. Ik mocht samen met Sharon (mijn zus) en mama naar de bestuurskamer. Hier heb ik de patatjes opgegeten en kregen we ook nog wat drinken. Ik kreeg ook nog een hele mooie voetbal met de handtekeningen van alle spelers, trainer en verzorger. We hebben in de kantine nog even bij het team gezeten.

Bedankt Fit Boys voor de superleuke middag!