FIT Boys 1 laat het liggen tegen Vitesse’63 1

2 april 2016

(Foto’s: Harmen Oldersma)

De Raven Advies-equipe had een geweldig paasweekend met 2 overwinningen op SVN’69 en ONR. Deze zaterdagmiddag kwam degradatiekandidaat Vitesse’63 1 op bezoek. Hoewel de wedstrijd nog slecht startte voor de ploeg van trainer/coach Ronald Bosma, na 6 minuten wat het al 0 – 1 door Alfred Pekel, was er na 55 minuten geen vuiltje aan de lucht. Na 22 minuten was de achterstand al weer weggewerkt toen Gerald Haandrikman de 1 – 1 maakte. Na een half uur spelen maakte Matthijs Bonnen de 2 – 1. En toen direct na de rust FIT Boys een penalty kreeg en Leon Timmerman dit buitenkansje benutte (3 – 1) leken de 3 punten weer in Beilen te blijven. Maar FIT Boys kreeg in 30 minuten tijd 4 doelpunten tegen. De ploeg speelde te slap en dacht de overwinning al binnen te hebben. Binnen 3 minuten na de 3 – 1 scoorde Johnny Schuttevaar tweemaal en was de stand weer gelijk (3 – 3). In de 69e minuut maakte Alfred Pekel de 3 – 4 en leek de overwinning naar Koekange te gaan. FIT Boys zette nog wel aan, maar wist de gelijkmaker niet meer te produceren. In de 90e minuut maakte Alfred Pekel ook nog de 3 – 5 en was de wedstrijd gelopen. Voor FIT Boys na het succesvolle paasweekend een enorme tegenvaller. Voor Vitesse’63 een enorme opsteker in de strijd tegen degradatie.

Volgende week 9 april speelt FIT Boys om 14:30 uur uit tegen Hoogeveen.