FIT Boys 1 snakt naar einde seizoen

2 mei 2015

De Raven Advies-equipe speelde niet eens echt slecht tegen Hollandscheveld en het grootste gedeelte van de wedstrijd was er sprake van een gelijk opgaande strijd. Toch was het Hollandscheveld dat aan het langste eind trok. De ploeg van trainer/coach Ronald Bosma speelde met nog een heel kleine kans op een periodetitel. Na 2 minuten kon deze mogelijke prijs de ijskast in. Hollandscheveld kwam al op 1 – 0, maar kon daar niet heel lang van genieten. Het was Leon Timmerman die in de 11e minuut de 1 – 1 liet aantekenen. Gedurende de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en leek de 1 – 1 stand ook de ruststand te worden. Tot de 36e minuut toen FIT Boys achterin even onachtzaam was. Binnen 2 minuten scoorde Hollandscheveld twee keer en was de ruststand 3 – 1.

Na de rust probeerde de Raven Advies-equipe nog we de aansluittreffer te maken, kreeg het ook nog wel mogelijkheden maar werd er niet gescoord. Doordat FIT Boys risico nam, kreeg Hollandscheveld meer ruimte in de omschakeling en ontstonden er ook nog wel mogelijkheden, maar ook Hollandscheveld leek niet meer te scoren. Tot de 87e minuut toen Jeroen Everts de 4 – 1 nog liet aantekenen. Dit werd ook de eindstand en voor beide ploegen staat de laatste competitiewedstrijd niets meer op het programma. Leider Martin Datema vatte het gevoel bij FIT Boys 1 in één woord samen: “Berusting. Het seizoen is over en zo voelt het ook bij de ploeg.”

Zaterdag 9 mei staat de laatste competitiewedstrijd van FIT Boys op het programma om 14:30 uur thuis op sportpark Noord-West tegen Onstwedder Boys.