FIT Boys 2 verliest, FIT Boys 4 wint

29 oktober 2016

De Machinefabriek Boerhof en van der Velde-equipe van trainer/coach Henk Everts, leider Fedde Boerhof en assistent-scheidsrechter Henk Booiman kreeg Hoogeveen 2 op bezoek. In de loop van de 1e helft keek FIT Boys 2 al tegen een 0 – 2 achterstand aan, maar die werd nog voor rust gereduceerd tot 1 – 2. Na de rust probeerde FIT Boys 2 het uit alle macht, maar het was de middag van de gemiste kansen. Hoogeveen 2 maakte ook nog de 1 – 3. Als FIT Boys 2 alle kansen deze middag had afgemaakt was de eindstand 5 – 3. Maar ‘Als’ telt niet en dus ging Hoogeveen 2 met de 3 punten naar huis.

FIT Boys 4 ging op bezoek in Vries bij VAKO 3, de nummer laatst. Het werd voor de De Cerck-equipe een duidelijke overwinning (3 – 5) en zo konden de 3 punten mee naar Beilen.