FIT Boys 3 buigt achterstand om in winst

1 februari 2020

(Foto’s: Maurits Beuling)

De Klussenservice Turkstra-/Sanders Agrarische en Technische Dienstverlening-equipe speelde thuis om kunstgras tegen directe concurrent voor de 7e plek VAKO 2. De wind had een grote invloed op het wedstrijdverloop. VAKO had de eerste helft wind mee en maakte de 0 – 1. FIT Boys kwam moeilijk van eigen helft en de spaarzame aanvallen leverden geen echte 100%-kansen op. De tweede helft had FIT Boys de wind mee en werd door VAKO in het zadel geholpen. ED scoorde de 1 – 1 en FIT Boys kwam nu wat makkelijker op de helft van VAKO, alhoewel ook VAKO ook gevaarlijk bleef. Als snel na de rust viel ook de 2 – 1, doelpuntenmaker Klaas Sanders. De wedstrijd kon nog alle kanten op. VAKO speelde om de gelijkmaker te maken, maar ook FIT Boys hield uitzicht op een doelpunt. Die vielen niet meer en zo won FIT Boys 3 knap met 2 – 1 van VAKO 2.

Volgende week speelt FIT Boys 3 om 14:45 uur de uitwedstrijd tegen LEO Loon 6.