7×7 speelavond vv Beilen succes

2 november 2018
de Webmaster

Vrijdagavond verzamelden 7 herenteams zich op Sportpark Noord-West om bij vv Beilen een 7×7 toernooi te spelen

FIT Boys 35+1
Het team van leider Jan Lindemulder had van zichzelf 6 man en de groep werd aangevuld met Berjon Groenink (FIT Boys 4), Johan Tamming (45+2) en Maurits Beuling (45+1). Tegen de sterkste tegenstander uit de poule, Rolder Boys 35+1, werd er nog kansloos verloren (0 – 3). De tweede wedstrijd tegen Beilen 35+1 stond het veel beter en het bleef heel lang 0 – 0 en FIT Boys 35+1 kreeg zelfs kansjes. De kansen van Beilen gingen er niet in en zo leek het 0 – 0 te blijven. Toch viel de 0 – 1, toen de bal door de benen van FIT Boys-keeper Maurits Beuling verdween. Jammer, wel goed gespeeld. De laatste wedstrijd tegen VKW 35+1 voltrok zich een wonder. FIT Boys 35+1 nam een 3 – 0 voorsprong. De 1 – 0 was een kopbal van Harry Kerssies, zijn 1e doelpunt sinds 30 jaar. De 2 – 0 was van Josbert Oosting en de 3 – 0 van Johan Tamming. VKW wist niet wat het overkwam en bezondigde zich aan onsportief gedrag. Toch voetbalden deze oud 1e elftalspelers van VKW zich terug in de wedstrijd en werd het toch nog 3 – 3. De teleurstelling bij sommige VKW-spelers was zo groot dat ze vergaten de tegenstander en de scheidsrechter een hand te geven. Is ook niet niks, bijna verliezen van het sterrenteam van FIT Boys 35+1. De 3e helft was het door de 3 gescoorde doelpunten vanavond supergezellig. vv Beilen had alles trouwens ook perfect voor elkaar. Het ontbrak de voetballers aan niets, er waren volop hapjes en drankjes.

FIT Boys 45+1
Zij speelden deze avond 2 wedstrijden tegen Buinen 45+1 en Beilen 45+1. Tegen Buinen werd er nipt met 0 – 1 verloren, maar tegen Beilen speelde het team sterk en wist de kampioen op 2 – 2 te houden. Een prima prestatie en ook dit team bleef tot in de late uurtjes hangen in de Beilen-kantine.

ST Beilen/FIT Boys VR3
Dit team had in de eerste 2 speelrondes 5 punten gehaald. Deze avond leverden de dames een topprestatie. Er werd met 0 – 0 gelijkgespeeld tegen Dwingeloo VR2, maar er werd ook twee keer gewonnen van HHCombi VR1 (0 – 1) en Wijster VR1 (2 – 0) en dat mag een topprestatie genoemd worden. Zo konden er 7 punten bij het totaal geteld worden en staat de ploeg keurig 2e. Vrijdag 16 november speelt het team de laatste ronde in Dwingeloo.