Elbert Nederhoed in het zonnetje gezet

22 november 2017
de Webmaster

Op de woensdagsavond, de trainingsavond van FIT Boys, kon er door de natte velden beperkt getraind worden op veld 6 en 7. Die velden waar goed bespeelbaar voor FIT Boys 1, 2, 3, 4 en 7×7 en ST Beilen/FIT Boys VR1. In de vooravond konden er ook enkele jeugdteams trainen.

Na afloop van de training stroomde kantine lekker vol en kwamen er ook enkele gasten die we niet zo vaak zien. Ook Marry Nederhoed vereerde de FIT Boys-kantine met een bezoekje. Rond de klok van 22:00 uur nam Gerard Wubs het woord. Hij vond het maar vreemd dat een vv Beilen-speler een cvv FIT Boys-speler/-leider in het zonnetje moest zetten. Al snel werd duidelijk dat zijn speech over Elbert Nederhoed ging. Enkele seizoen geleden al weer is Elbert als actief voetballer gestopt. Zijn laatste team was het altijd gezellige Zaal 3. Daar werd hij vervolgens leider van samen met Jan Stevens en Martin Datema. En nu is hij nog leider van FIT Boys 7×7 35+1.

Bij zijn afscheid als speler is het afscheidsfeestje er nooit van gekomen. Elbert was zelf namelijk de feestcommissie en moest hij dan zijn eigen afscheid organiseren? Na vele positieve woorden over zijn voetbal- en leiders carrière en over hem als persoon, reikte teamgenoot en vriend Aljon Stahlmecke hem een schilderij uit gemaakt door JB de Boer. Op het schilderij niet alleen Elbert, maar ook zijn 4 vrouwen. Zijn dankwoord was kort: “Bedankt!”

En met barmannen Jan van Dijk, André Middelbos en Wim Visser bleef het nog lang gezellig in de FIT Boys-kantine.