FIT Boys 7×7 teams doen het meer dan goed

23 september 2016
de Webmaster

Vrijdagavond kwamen alle 4 7×7-teams in actie.

ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 ging naar Assen om bij Fc Assen twee wedstrijden te spelen. Helaas werd er twee keer verloren met 1 – 2 en 1 – 3 van Fc Assen VR1 en Haulerwijk VR2.

FIT Boys 35+ 1 speelde in Pesse en had tot vrijdagavond nog maar 0 punten en geen doelpunten. Daar zou verandering in komen deze avond. De eerste wedstrijd tegen VKW 35+ 1 kwam het team van leiders Gabor Stolp en Johan Tamming nog op een 0 Р1 achterstand, maar kwam heel knap terug. Eerst was het Maurits Beuling die via een speler van VKW de 1 Р1 maakte en even later was het wederom Maurits die zijn directe tegenstander knap uitspeelde en hard en droog door de benen van de keeper de 2 Р1 maakte. Dat was de eindstand en de eerste 3 punten en 2 doelpunten waren binnen. Daarna volgde een spannende pot tegen Pesse 35+ 1 die eindigde in 2 Р2. Doelpunten werden gemaakt door Bert Oosterhof (prima aanval via Klaas Brouwer) en een droge knal door Ronald Middelbos. De laatste wedstrijd werd er gespeeld tegen sterke tegenstander Rolder Boys. Vorige keer werd het nog 0 Р3. Nu hield de ploeg de tegenstander lang op 1 Р1 via een doelpunt van Herwin Kamps. Een punt leek binnen, maar vlak voor tijd scoorde Rolder Boys toch nog de 1 Р2. 4 punten en 5 doelpunten zijn binnen en daar was het team en de begeleiding razend trots op. En uiteindelijk speelden we vanavond voor leider Elbert Nederhoed die deze week geopereerd is in het ziekenhuis in Hoogeveen. Hij krijgt wat nieuwe lichaamsonderdelen aangemeten. Elbert, sterkte met je herstel!

FIT Boys 35+ 2 kwam ook van de hatelijke nul (punten en doelpunten voor). De eerste wedstrijd tegen Hollandscheveld 35+ 1 werd nog met 4 – 0 verloren, maar wedstrijd twee werd dik gewonnen met 6 – 0 van VVAK 35+ 1. Peter Doornbos en Berjon Groenink scoorden allebei 3 keer. De laatste wedstrijd werd nipt verloren van Hoogeveen 35+ 1 met 2 – 4. Ook dit team was erg blij met de eerste punten en doelpunten.

FIT Boys 45+ 1 speelde thuis op Sportpark Noord-West. Onder de bezielende leiding van inval leider Gerard Schans werd er een prima prestatie neergezet. De eerste wedstrijd tegen Sweel 45+ 1 werd gelijk gespeeld met 2 – 2. Albert Martens maakte het verschil met twee mooie doelpunten. De tweede wedstrijd werd er met 0 – 2 verloren van VKW 45+ 1. Maar de laatste wedstrijd werd er met 2¬†– 0 gewonnen van Borger 45+ 1. De 1 – 0 kwam van Ebele Jan van der Laan en de 2 – 0 werd gemaakt door Aard Zuring. Een razend knappe prestatie van onze ‘veteranen’.

Na afloop was de FIT Boys-kantine goed gevuld, ook met FIT Boys 35+ 1 die terugkwam uit Pesse, en was het nog lang gezellig. Speciale dank gaat uit naar de scheidsrechters Albert Gerding en Johan Boer en bar- en keukenpersoneel Gert Pronk en Hiske Anja Molema. Heel erg bedankt voor het fluiten en de topbediening in de kantine!

Vrijdag 7 oktober is voor alle teams de volgende toernooiavond.