FIT Boys & ST Beilen/FIT Boys 7×7 toernooiavond

20 april 2018
de Webmaster

(Foto’s: Maurits Beuling)

Vrijdagavond speelden de 4 7×7 teams van FIT Boys / ST Beilen/FIT Boys hun 7×7 toernooiavond.

De Jumbo Mulder-dames speelden in Rolde en deden het razend knap. Er werd twee keer gewonnen van SGO (1 – 0) en Annen (2 – 0). Alleen van Rolder Boys werd verloren (2 – 0). 6 punten bij het totaal. Een superprestatie van ST Beilen/FIT Boys VR3!

FIT Boys 35+2 speelde in Hoogersmilde. De uitslagen zijn bij het ter perse gaan van dit bericht nog niet bekend. wel het mooiste doelpunt van de avond. Josbert Oosting schoot van afstand de bal strak in de kruising. Hij schijnt zijn spelende lidmaatschap per direct te hebben opgezegd.

FIT Boys 35+2 speelde in Beilen bij vv Beilen en behaalde slechts 1 punt. De 3e helft werd wel weer glorieus gewonnen. Uitslagen? Nog niet bekend.

FIT Boys 45+1 speelde ook in Beilen bij vv Beilen en behaalde net als de 1e speelronde 4 punten. Tegen Witteveense Boys liep het voor geen meter en bleef het 0 – 0. Tegen buurman vv Beilen liep het in één keer wel en counterde de ploeg naar 2 – 0 en gaf daarna niets meer weg. De laatste wedstrijd tegen Sweel kwam de ploeg op 1 – 0 voor en had kansen op meer. Uiteindelijk besloot Johannes de Boer, die ingezet had op deze wedstrijd, nog 2 keer te scoren. Helaas wel in eigen doel en daar baalde keeper Maurits Beuling enorm van. Zo hield hij deze avond niet de 0. De 3e helft was uitstekend verzorgd door vv Beilen (hapje en drankje) met een beetje hulp van FIT Boys (Graag gedaan! Beter een goede buur dan een verre vriend!).

Vrijdag 11 mei is de volgende speelronde 7×7.