Stroef begin FIT Boys & ST Beilen/FIT Boys 7×7 teams

9 september 2016
de Webmaster

Vrijdagavond gingen de 4 7×7-team van FIT Boys en ST Beilen/FIT Boys op pad om te starten aan hun najaarscompetitie 7×7. Haulerwijk, Rolde, Kerkenveld en Borger werden door de mannen en vrouwen bezocht.

ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 ging naar Haulerwijk en speelt in een competitie met 2 teams. JV Oosterburg heeft zich teruggetrokken en zo spelen de dames elke toernooiavond 2 wedstrijden. De eerste wedstrijd werd sv Haulerwijk knap op 0 – 0 gehouden en de 2e wedstrijd werd er nipt verloren van Fc Assen (0 – 1). De dames merken dat ze beter worden op de trainingen gegeven door Moniek Brink. Er zit duidelijk vooruitgang in ten opzichte van vorig jaar. 23 september speelt ST Beilen/FIT Boys VR3 de toernooiavond in Assen.

FIT Boys 35+ 1, het oude zaalteam 3, ging op pad richting Rolde. Even een omschakeling van zaal naar veld, al hoewel ze het onderlinge Elbert Neder’lagen’-toernooi nog hadden gewonnen. Het werd achtereenvolgens 0 – 1 (VKW 35+ 1), 0 – 2 (Pesse 35+ 1) en 0 – 3 (Rolder Boys 35+ 2). Nog geen winst, maar er zijn voor het team van leiders Elbert Nederhoed en Gabor Stolp zeker kansen tegen deze teams. 23 september speelt FIT Boys 35+ 1 hun toernooiavond in Grolloo volgens de planning (kan nog veranderen omdat SGO zich heeft teruggetrokken).

FIT Boys 35+ 2 speelde vrijdagavond in Kerkenveld en speelt in een sterke 7×7-poule. De uitslagen waren daarom niet best, maar het plezier was er niet minder om. Er werd 3 keer verloren van VVAK 35+ 1 (0 – 4), Hollandscheveld 35+ 1 (0 – 6) en van Hoogeveen 35+ 1 (0 – 2). Een van de spelers dacht zelfs met spelers te maken te hebben die in de winterperiode aan PWZ meedoen. Dat is niet bekend, maar dat het stuk voor stuk goede tegenstanders zijn staat wel vast. 35+ 2 kan dus aan de bak en dat is 23 september in Hollandscheveld.

FIT Boys 45+ 1 reisde naar Borger met een selectie van 8 aangevuld met invallers Hans Leegstra en Wim Stevens. Conclusie achteraf was dat er best goed gevoetbald werd, er was veel balbezit en er kwamen ook zeker kansen. Probleem was de afronding en de kansen die we zelf achterin weggaven. Zo kreeg het team te makkelijk de doelpunten tegen, maar scoorde het zelf niet. Er werd 3 keer verloren van VKW 45+ 1 (0 – 2), van Sweel 45+ 1 (0 – 1) en van Borger 45+ 1 (0 – 2). Na afloop reisde de ploeg af naar Beilen om De Cerck te bezoeken waar ook diverse spelers van de andere teams waren. 23 september speelt FIT Boys 45+ 1 thuis op Sportpark Noord-West