Super geslaagde 7×7 toernooiavond op Noord-West

13 mei 2016
de Webmaster

Vrijdagavond onder ideale omstandigheden en onder toeziend oog van veel publiek speelden de 3 7×7 herenteams van FIT Boys hun thuistoernooi in de 7×7 35+ en 45+ competitie. Er werd op vier velden gespeeld en de wedstrijden waren sportief maar wel met de nodige inzet en de wil om te winnen.

FIT Boys 7×7 45+ speelde twee wedstrijden van 2 keer 15 minuten tegen LEO Loon en Asser Boys. Tegen Leo Loon werd het eerste kwartier goed standgehouden en was de tussenstand 1 – 1. FIT Boys 45+ kreeg kansen op meer, maar had het vizier niet op scherp staan. De 2e helft was LEO Loon effectief en liep het, ook door een foutje achterin, uit naar 1 – 3. En dat was de eindstand. De 2e wedstrijd was Asser Boys de tegenstander. Nadat Asser Boys op 0 – 2 kwam (Douwe, hete kroketten!) kreeg FIT Boys meerdere kansen op een treffer. Het werd ook nog 1 – 2 en FIT Boys probeerde de gelijkmaker te forceren. Het lukte niet en zo werd de eindstand 1 – 2.

FIT Boys 7×7 35+ 1 verloor zijn eerste wedstrijd met 1 – 3. De tweede wedstrijden was Annen de tegenstander. Het werd een korfbaluitslag, 4 – 5. Mooiste doelpunt was van gastspeler Gerard Schans, hij hakte de bal er in. De winst was voor Annen. De laatste wedstrijd was de broederstrijd tussen 35+ 1 en 35+ 2. 35+ 1 won met 4 – 1 en pakte zo 3 punten.

Na afloop stroomde de FIT Boys kantine vol en er waren geen zitplaatsen meer beschikbaar. Zo’n 150 man zorgden voor een gezellige sfeer en het bleef nog lang gezellig. Speciale dank gaat uit naar:

  • Berjon Groenink (St. sportpark Noord-West) voor het beschikbaar stellen van de velden;
  • Johan Boer (Activiteitencommissie FIT Boys) voor het vrijhouden van de datum in de agenda;
  • Geert Smit (Inkoper keuken) voor de inkoop van de keuken;
  • Albert Gerding (Hoofd scheidsrechterzaken) voor het regelen van de 3 scheidsrechter;
  • Scheidsrechters Andre van Dijken/Sander van der Woud/Albert Zuring voor het fluiten;
  • Esther Donders (Coördinator keuken) en Klaas Brouwer (Coördinator bar) voor het regelen van het bar-/keukenpersoneel;
  • Barmannen Jan Stevens/Klaas Brouwer/Elbert Nederhoed en keukenprinses Jantje Moesker voor de voortreffelijke bediening.

Super bedankt heren en dame! Mede dankzij jullie werd het een topavond!

Volgende week speelt het 7×7 45+ team in Assen bij Asser Boys mee met de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap 7×7 45+. Aanvang 19:00 uur.