Ben jij 4-6 jaar? Kom dan meetrainen als je durft!

20 oktober 2016
de Webmaster

(Foto’s: Maria Oosterhof-Van den Broek)

Meer info
De tijd dat je pas met 6 of 8 jaar kon gaan voetballen ligt ver achter ons. Bij FIT Boys kun je sinds jaar en dag al op 4 jarige leeftijd in een ontspannen en gezellige sfeer kennismaken met de o zo leuke sport voetbal. Trainers Arjan Schepel en Erik Weurding zijn vorig seizoen fanatiek bezig geweest met het trainen van De Bengels en hebben in de wintermaanden in de zaal met de groep doorgetraind. Diverse Bengels zijn gedurende en aan het eind van vorig seizoen doorgestroomd naar de JO9 (de F-pupillen). Dit seizoen bestaat de groep inmiddels alweer uit 8 jongens en meisje(s) die spelenderwijs kennis maken met samen sporten, met voetbal en met samen spelen en samen delen.

FIT Boys wil graag iedereen laten sporten, jong en oud. In de zaal en op het veld, 11 tegen 11 en 7 tegen 7. Maar ook zeker de jongste jeugd, want bewegen en sporten is super goed voor jou / je kind. De trainingen zijn leuk, trainers Arjan en Erik maken het gezellig en zorgen dat iedereen zich thuis voelt in de groep. Tikkertje doen, veel met de bal en natuurlijk partijtje. Wie wil dat nu niet? En het kost helemaal niets.

De Bengels hebben heel veel plezier op woensdagmiddag van 16:30 – 17:30 uur. Wil jij ook komen, vraag het je ouders! Lijkt het u/jou iets voor je zoon of dochter, zoek dan contact per mail: bengels@fitboys.nl.

De trainingen zijn elke woensdag van 16:30 – 17:30 uur. Tot ziens op woensdag om 16:30 uur op Sportpark Noord-West!