Hé hallo! Kom jij spelen bij FIT Boys?

10 juli 2018
de Webmaster

Voor kids

Hallo kids! Komen jullie spelen bij FIT Boys? Dat kan bij ons bij De Bengels. Ben jij ook een echte bengel?
Rennen, springen, draaien, tikkertje doen, met de bal bezig zijn, partijtje doen, op doel schieten, uitrusten, samen spelen, plezier maken, gezellig, ranja drinken. Allemaal leuke dingen om te doen. Vraag je Papa of Mama om mee te gaan naar FIT Boys op Sportpark Noord-West. Samen met heel veel kids, jongens en meisjes, op woensdagmiddag een uurtje plezier maken.

Leuke voetbal-/sportfilmpjes

Voor ouders

Waarom sporten voor je kind van 4 – 6 jaar?

  • Je kind maakt gedurende dit levensjaar de aanzet tot interactie met andere kinderen.
  • Je kind imiteert spel van anderen.
  • Je kind neemt eigen initiatief tot thema’s en rollen. Er ontstaat een beginnend fantasiespel en neemt aanzet tot samenspel.
  • Je kind kan (In het begin korte) tijd gericht met een activiteit bezig zijn en heeft daar steeds minder begeleiding bij nodig.
  • Je kind kan over een lijn lopen. Je kind kan met 2 handen grote bal vangen, Het kan klimmen; hinkelen; springen en huppelen.
  • Ook kan je kind een paar seconden op één been staan.

Kortom, het is nu het ideale moment voor uw/jouw kind, jongen of meisje, om aan sport te gaan doen en te gaan voetballen. Bewegen, spelen, met een bal bezig zijn en samen met andere kinderen spelen. En dat kan allemaal bij de Bengels van FIT Boys.

Informatie
Waar: Sportpark Noord-West, Eursingerweg 14 (op de Eursingerweg bij de Drenthehal de afslag naar de tandarts en speel-o-theek nemen)
Wanneer: Elke woensdag (behalve vakanties, informeer bij FIT Boys (bengels@fitboys.nl))
Hoelaat: van 15:00 – 16:00 uur
Trainers: Aljon Stahlmecke en Arjan Schepel
Kosten: GRATIS
Aanvullende info: mail naar bengels@fitboys.nl

Kom zeker langs met uw/jouw zoon of dochter!
Plezier staat voorop bij De Bengels, maar als uw/jouw peuter talent heeft helpt FIT Boys dat natuurlijk ontwikkelen. FIT Boys staat bekend om zijn prima jeugdopleiding en jongens en meisjes die in de jeugd van FIT Boys zijn begonnen spelen nu in FIT Boys 1 (heren) en ST Beilen/FIT Boys VR1 (dames). FIT Boys geeft de jeugd volop de kans, ook om zich te ontwikkelen tot jeugdscheidsrechter (vanaf 12 jaar) of jeugdtrainer/leider. FIT Boys is zoveel meer dan alleen voetbal.