Train jij mee met De Bengels (4-6 jaar)?

9 september 2018
de Webmaster

1e FIT Boys Bengels Trainingen op woensdag 12 september om 15:00 uur op Sportpark Noord-West!

De tijd dat je pas met 6 of 8 jaar kon gaan voetballen ligt ver achter ons. Bij FIT Boys kun je sinds jaar en dag al op 4 jarige leeftijd in een ontspannen en gezellige sfeer kennismaken met de o zo leuke sport voetbal. Trainer Aljon Stahlmecke traint De Bengels. Vorig seizoen zijn diverse Bengels gedurende en aan het einde van het seizoen doorgestroomd naar de JO9 (de F-pupillen). Voor de winterstop bestond de groep uit 5-6 jongens en meisje(s) die spelenderwijs kennis maken met samen sporten, met voetbal en met samen spelen en samen delen. Na de winterstop trainden de Bengels (JO7) vaak met de JO8.

FIT Boys wil graag iedereen laten sporten, jong en oud. In de zaal en op het veld, 11 tegen 11 en 7 tegen 7. Maar ook zeker de jongste jeugd, want bewegen en sporten is super goed voor jou / je kind. De trainingen zijn leuk, trainers Aljon en Arjan maken het gezellig en zorgen dat iedereen zich thuis voelt in de groep. Tikkertje doen, veel met de bal en natuurlijk partijtje. Wie wil dat nu niet? En het kost helemaal niets!

De Bengels hebben heel veel plezier. Wil jij ook komen, vraag het je ouders! Lijkt het u/jou iets voor je zoon of dochter, zoek dan contact per mail: bengels@fitboys.nl.

De trainingen beginnen woensdag 12 september weer en zijn elke woensdag van 15:00 – 16:00 uur op Sportpark Noord-West. Tot ziens op woensdag 12 september om 15:00 uur op Sportpark Noord-West!