FIT Boys C2 weet net niet te winnen

23 mei 2015

Zaterdagochtend om 09:00 uur betraden de gladiatoren van FIT Boys C2 en Achilles’94 C3 het strijdtoneel, het hoofdveld van sportpark Noord-West in Beilen. In de week vooraf aan deze wedstrijd was er veel publiciteit geweest voor deze wedstrijd, zowel op de FIT Boys-site als in de social media. Ook hingen er affiches op het sportpark en in dorp bij een aantal winkels. En zo trok de wedstrijd het nodige publiek op dit vroege tijdstip.

FIT Boys C2 had tot vorig weekend 1 punt, maar won de door de weekse wedstrijd van VAKO C2 met 6 – 2 (is nog niet verwerkt in de stand op voetbal.nl). Met 4 punten op zak bestreed het deze zaterdagochtend nummer 5 Achilles’94 C3 en deed dat erg goed. Via doelpunten van Carlos van der Werf en Sem Winkelman (assist Carlos) was het bij rust al 2 – 0. Toen na de rust ook nog de 3 – 0 viel, leek de buit binnen. Maar Achilles’94 C3 perste er een gigantisch slotoffensief uit en kroop dichterbij. Na de 3 – 1 volgde de 3 – 2 en de tijd tikte weg. Bij een scrimmage voor het doel uit een corner werd de bal binnengewerkt, 3 – 3. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was de teleurstelling groot. Met 3 punten had FIT Boys C2 de rode lantaarn kunnen overdragen aan VAKO C2. Ondanks dat dit mislukte heeft de C2 een prima 2e seizoenhelft gedraaid met 1 overwinning en 2 gelijke spelen. Klasse jongens en meisjes van C2. Iets om trots op te zijn!