FIT Boys D1 pakt meer dan terechte overwinning

7 maart 2015

De Melk Scoort!-equipe ging deze zaterdagochtend op bezoek bij LEO D2. Het eerste kwartier was er nog sprake van een gelijk opgaande strijd en kwam LEO D2 een beetje tegen de verhouding in op 1 – 0. Daarna was het zo goed als eenrichtingsverkeer. 5 100%-kansen waren niet besteed aan de jongens en meisjes van trainer Gerard Wubs en leider Jan Jonink. 4 schoten gingen voorlangs en een subtiel tikte van Wout Bazuin langs de keeper belande op de paal. Na de rust kon FIT Boys-keeper Niels van der West op een viskrukje gaan zitten, want de wedstrijd speelde zich volledig af op de LEO-helft. Kans op kans en aanval op aanval daalde neer op de hevig trillende LEO-defensie. Hoe lang zou dit nog goed gaan voor de mannen uit Loon? Niet lang. Lars Hilberts ronde een prima aanval goed af en de 1 – 1 was een feit. Nog tijd genoeg voor de winst, maar de klok tikte in het nadeel van FIT Boys. LEO D2 hoopte op een wonder en dus een punt. Die kwam er niet en dat zou volgens de LEO-leider na de wedstrijd zwaar onterecht zijn geweest. Na weer een aanval plaatste Lars Hilberts de bal op de vrijstaande Ilja Beuling. Ze nam aan en plaatste uit stand de bal met een prachtige curve over de keeper in de verre hoek, 1 – 2. Daarna zat er nog meer in, maar het bleef 1 – 2 en daarmee was Ilja de matchwinner.

21 maart speelt FIT Boys D1 om 10:45 uur thuis tegen LTC D1.