Ondanks afgelastingen veel jeugdvoetbal

14 november 2015
de Webmaster

Op vrijdagavond keurde de consul al enkele wedstrijden af. En zaterdagochtend kwamen daar, uit en thuis, nog enkele bij. Maar een deel van de FIT Boys-jeugd kwam toch in actie op deze overwegend droge zaterdag.

FIT Boys F2 speelt in een zware competitie, maar leert daardoor elke wedstrijd heel veel. Deze zaterdagochtend leerde het team te winnen. Tegen nummer laatst Gieten F2 werd er met 5 – 1 gewonnen. Super knappe prestatie. FIT Boys F3 draait prima mee in de middenmoot van deze competitie. Thuis tegen Asser Boys F2 had het team vooral veel plezier en won het met 4 – 0.

FIT Boys E3 is en team dat nog volop in ontwikkeling is en nog heel veel kan en wil leren. In de competitie zijn er sterke tegenstanders en moet het team elke week flink aan de bak. Zo ook tegen Fc Assen E7, dat met 8 – 0 won. Nog 3 wedstrijden te gaan voor E3 en dan volgt de nieuwe voorjaarscompetitieindeling. FIT Boys E4 ontwikkelt zich prima en wist enkele wedstrijden te winnen. Deze ochtend niet, LTC E4 was met 11 – 1 te sterk.

Fit Boys D2 kreeg ACV D3 op bezoek en verloor met 1 – 6. D2 bestaat met name uit eerste jaars D’s die nog heel veel kunnen en willen leren. FIT Boys D3 kreeg Dwingeloo D2 op bezoek en verloor met 2 – 10. Ook D3 is een team volop in ontwikkeling en na de winterstop zullen de betere resultaten zeker volgen.

De meiden van van ST Beilen/Fit Boys MC2 gingen op bezoek bij SJO WIJC MC1 en verloren met 4 – 1. Dit team bestaat uit een jonge, talentvolle groep die op den duur zullen doorstromen naar de MB-junioren. FIT Boys B2 ging op bezoek bij BEW B1 en won uiterst knap met 2 – 4. De tweede overwinning dit seizoen. De meiden van ST Beilen/Fit Boys MB1 wonnen uit bij DVC’59 MB1 met 1 – 2. Een super knappe prestatie!

Al met al weer een leuke en leerzame zaterdag voor de jeugdteams van FIT Boys.