ST Beilen/FIT Boys MO17 op kampioenskoers

12 mei 2018
de Webmaster

De Garantiemakelaar Hup & Fidom-meiden van leiders Michelle Visser-Veldman, Egbert Oosting en Harry Oldenbeuving en trainers Nikki Dekker en Isa Mensing doen het de voorjaarscompetitie gewoon erg goed. De ploeg zag in de winterstop Regina Oldenbeuving doorschuiven naar de VR1 en uit de MO15-1 kwamen een aantal speelsters over. Het was even wennen aan elkaar, maar de ploeg heeft met 5 winstpartijen en 2 gelijke spelen 17 punten. Nummer 2 Westerwolde heeft ook 17 punten maar dan uit 8 wedstrijden. Op papier een prima uitgangspunt om vol voor de titel te gaan.

Regelmatig gaan speelster van MO17 al op pad met VR1 en VR2, zo ook deze zaterdag. June Kiers en Ilja Beuling gingen met VR1 op pad naar Nieuwleusen. Beide dames stromen na dit seizoen zeer waarschijnlijk door naar de senioren. Ondanks het gemis van deze twee speelsters, speelde de MO17 een prima pot en won het met 6 – 3 van SJO NWVV/Titan MO17-1.

A.s. maandag 14 mei gaat de ploeg op bezoek bij nummer 2 Westerwolde en kan in de race om het kampioenschap een goede slag slaan. Aanvang wedstrijd in Vlagtwedde is 19:00 uur.