ST Beilen/FIT Boys MB1 en MC1 winnen

12 december 2015

ST Beilen/FIT Boys MB1 begint ook langzaamaan warm te draaien en na 2 gelijke spelen en 1 overwinning werd vandaag knap met 3 – 1 gewonnen van Twedo MB1. Een razend knappe prestatie van de ploeg die deze ochtend onder leiding stond van Marianne Verwaijen en DaniĆ«lle Tol.

ST Beilen/FIT Boys MC1 speelde op het hoofdveld hun wedstrijd tegen De Weide MC1. Nadat trainer/coach Harry Oldenbeuving een heuse wedstrijdbespreking had gegeven in de FIT Boys-kantine (de jeugdhoek is hier speciaal voor ingericht inclusief flip-over) waren de meiden er klaar voor. Bij rust stond de ploeg met 1 – 0 voor door een doelpunt van Ilse Poorte. In de rust bleef Ilse, die niet fit was, achter in de kleedkamer en zette Harry Oldenbeuving een aantal zaken om in het elftal. Het liep de 2e helft beter en de ploeg liep uit naar 5 – 0, toen De Weide de spreekwoordelijke eer mocht redden. Eindstand derhalve 5 – 1 en de Piccola Roma-meiden doen het gewoon uitstekend in de voorjaarsreeks in de 1e klasse.

Samen met de overwinning van VR1, VR2 en MC2 een werkelijk perfecte score deze zaterdag van de dames en meiden van ST Beilen/FIT Boys!