ST Beilen/FIT Boys zoekt nieuwe speelsters

15 mei 2018
de Webmaster

ST Beilen/FIT Boys is een samenwerkingsverband van vv Beilen en cvv FIT Boys op het gebied van vrouwen- en meisjesvoetbal. De samenwerking zit in het 2e seizoen en beide besturen hebben in mei 2016 een overeenkomst getekend dat deze samenwerking zeker nog tot het seizoen 2019/2020 zal duren. Op dit moment brengt de samenwerking 5 teams in de wei, 3 seniorenteams en 2 jeudgteams. ST Beilen/FIT Boys VR1 speelt 3e klasse, VR2 5e klasse en VR3 speelt op vrijdagavond 7×7. MO17 en MO15 spelen beide 1e klasse en presteren prima. De trainingen worden gegeven door kundige trainers en de teams staan onder begeleiding van ervaren leiders. De meisjes van 13 jaar en jonger spelen bij vv Beilen en cvv FIT Boys met de jongens mee en daar worden ze tactisch, technisch en fysiek zeker niet minder van. Kijk maar naar de grote namen bij de Oranje Leeuwinnen (o.a. Vivianne Miedema en Lieke Martens), die speelden vaak tot hun 16e bij de jongens.

Binnen alle teams is nog voldoende ruimte voor uitbreiding
ST Beilen/FIT Boys VR1 speelt dus op 3e klasse niveau en koppelt prestatie ook aan plezier. Trainster is op dit moment Mariska van Dijken, maar voor het nieuwe seizoen is er bijna witte rook over een nieuwe trainer. VR2 is een iets meer recreatiever team, maar ook deze dames presteren uitstekend. Sander van der Woud geeft deze dames training en begeleidt ze bij de wedstrijden. VR3 speelt op 8 speelavonden gedurende het seizoen op vrijdagavond in een 7×7 competitie op half veld. Ideaal voor de vrouwen die zaterdag niet kunnen of die het op een heel veld 11×11 niet zien zitten. Moniek Brink traint deze dames en zij zijn de afgelopen seizoenen enorm gegroeid op voetbalgebied en als team.

ST Beilen/FIT Boys MO17-1 speelt 1e klasse en staat 2e, maar kan het kampioenschap nog grijpen. Isa Mensing en Nikki Dekker geven de meiden training en Egbert Oosting en Michelle Visser-Veldman doen de begeleiding. Dit team herbergt heel veel talent. Eén meisje is al vervroegd doorgeschoven naar VR1 en ook na dit seizoen zullen diverse speelsters aanhaken bij VR1. MO15-1 speelt ook 1e klasse en draait in de middenmoot mee. Ook dit team herbergt veel talent en halverwege het seizoen zijn diverse toppers al doorgestroomd naar de MO17. Ook deze beide jeugdteams koppelen prestaties aan veel gezelligheid.

Meetrainen of lid worden?
Dus ben jij als meisje/vrouw toe aan voetballen met vrouwen/meisjes, wil je graag trainen en spelen op je eigen niveau en ben jij een echte teamspeler? Meld je dan aan bij ST Beilen/FIT Boys en wordt onderdeel van het vrouwen-/meisjesvoetbalbolwerk in Midden-Drenthe! Neem contact op met ST Beilen/FIT Boys: stcommissie@stbeilenfitboys.nl. Je wordt lid van één van beide verenigingen, maar speelt onder de vlag van ST Beilen/FIT Boys. Wil je een keer vrijblijvend meetrainen? Dat kan ook altijd. Neem dan ook contact op met stcommissie@stbeilenfitboys.nl.

Ben je nog jonger dan 13 jaar, dan ben je ook welkom bij vv Beilen (ledenadmin@vvbeilen.nl) of cvv FIT Boys (ledenadministratie@fitboys.nl). Je speelt dan met de jongens mee en ook bij de jeugd worden prestaties en (individueel) beter worden gekoppeld aan gezelligheid, bij beide verenigingen!