ST Beilen/FIT Boys-teams presteren uitstekend

10 oktober 2015

(kijk voor meer info over senior-vrouwen op de ST Beilen/FIT Boys-website)

Dit weekend stond voor 4 van de 6 ST Beilen/FIT Boys-teams in het teken van beker- en competitievoetbal en een oefenwedstrijd. VR2 en VR3 7×7 speelden niet.

ST Beilen/FIT Boys MC2 speelden een oefenwedstrijd uit tegen FVV MC1 en leverden een razend knappe prestatie. Er werd met 4 – 4 gelijk gespeeld. De competitie zit er op en op basis van de stand (MC2 is 5e geĆ«indigd) zal er een nieuwe competitie-indeling gemaakt worden waarin de meiden tot en met mei 2016 zullen spelen.

ST Beilen/FIT Boys MC1 moest in de poule nog 1 bekerwedstrijd spelen. Beide eerste bekerwedstrijden werden gewonnen en dus had de ploeg van leiders/trainer Harry Oldenbeuving, Mariska van Dijken en Rolinda Buring genoeg aan een gelijkspel. Dat werd het niet tegen Dwingeloo MC1. De meiden van ST Beilen/FIT Boys MC1 waren een maatje te groot voor hun leeftijdsgenoten uit Dwingeloo. Bij rust was het al 0 – 4, doelpunten van Lotte (2x), Regina en Ilse. Na de rust bleef de wedstrijd zich op de helft van Dwingeloo afspelen en werd de score uitgebouwd naar 0 – 8. Doelpunten in de 2e helft van Lotte (2x) en Anne (2x). ST Beilen/FIT Boys MC1 is door in de beker en gaat naar de 1e ronde (tegenstander nog niet bekend).

ST Beilen/FIT Boys MB1 speelde ook voor de beker uit tegen ST Gieten/Eext MB1. De volgende ronde kon niet meer gehaald worden, maar er kon wel gestreden worden voor de eer en de 3e plaats in de poule. En dat lukte. Er werd met 1 – 8 gewonnen en dat werd gevierd. Een prima overwinning, daar kan het team verder mee te beginnen zaterdag 17 oktober uit tegen Actief MB1 (10:30 uur).

Het vlaggenschip van de ST Beilen/FIT Boys, de Jumbo Mulder-dames van VR1 gingen op bezoek bij SJO ZVC’14 VR1 en wonnen afgetekend met 1 – 6. Elise Boelen scoorde de 1e helft een hattrick, de 2e helft scoorden Moniek Brink (penalty), Melanie de Vries en Annelotte Hilhorst. Elders op deze site een uitgebreid verslag.

Al met al een succesvolle dag voor de ST Beilen/FIT Boys-combinatie, een combinatie die zo langzamerhand zijn vruchten af begint te werpen. De samenwerking kan wel eens gaan leiden tot iets heel moois. Succes Overleggroep ST Beilen/FIT Boys en nu al ‘petje op’ voor wat jullie tot nu toe samen met de speelsters en leiders/trainers bereikt hebben.