ST Beilen/FIT Boys VR3 7×7 zoekt trainer

22 februari 2016
de Webmaster

Toen eind vorig seizoen Janny Romeijn het idee opvatte om een dames 7×7 team te formeren, kreeg ze al snel bijval van Maurits Beuling en binnen korte tijd waren er ruim 10 enthousiaste dames die zich aansloten bij dit 7×7 team. Het team speelt met heel veel plezier samen en traint elke maandagavond en speelt haar wedstrijden 4 keer in het najaar en 4 keer in het voorjaar op vrijdagavond. In de najaarscompetitie was het team te hoog ingedeeld, maar toch werden de resultaten steeds beter.

Maar het team wil vooruit en is erg leergierig en er wordt behoorlijk fanatiek getraind door een grote groep. Een aantal speelsters komen niet uit de voetbalsport en hebben dus amper ervaring. En daarom is deze leuke groep vrouwen op zoek naar een

Enthousiaste trainer/coach

De trainingen vinden plaats op maandagavond om 20:00 uur en de wedstrijden zijn op vrijdagavond op de volgende speeldata: 18 maart, 8 april, 22 april en 13 mei.

Wie o wie kan deze groep voetballende dames het nodige leren? Je krijgt er een hoop dankbaarheid en gezelligheid voor terug.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie, mail dan met: damesteamsvvbeilen@hotmail.com.