FIT Boys zaal 2 speelt gelijk, zaal 1 verliest

18 oktober 2016
de Webmaster

(Foto’s: Maurits Beuling)

FIT Boys zaal 2 kruiste de degens met buurman Beilen 2. Af en toe legden beide teams prima aanvallen in de zaal en af en toe lieten zij zich verleiden tot randzaken. Er werd wel met alle middelen gestreden om de overwinning en lang leek die bij Beilen 2 terecht te komen. Na een 1 – 3 voorsprong voor Beilen draaide de Rendeuro-/Ploep.com-equipe de score om en nam een 5 – 4 voorsprong. In plaats van deze stand over de eindstreep te spelen, gaf het Beilen toch weer ruimte en wist Beilen nog de 5 – 5 te maken. Beilen gaf aan bij FIT Boys dat ze er maar ‘Gelukkig en tevreden mee’ moesten zijn en FIT Boys gaf aan bij Beilen ‘Jullie van hetzelfde. Het had net zo goed andersom kunnen zijn….’ Maar waren beide teams wel zo tevreden met dat punt? Beilen stond steeds voor en FIT Boys gaf de voorsprong toch nog weg. In de stand staan Beilen en FIT Boys 1e en 2e met 10 punten, maar Beilen heeft 1 wedstrijd minder gespeeld.

FIT Boys zaal 1 nam het op tegen ACV 5. De Raven Advies-equipe speelde slordig en leed veel balverlies bij de breedtepass. Daardoor kreeg ACV veel kansen en had constant een voorsprong. Bij een 1 – 3 achterstand maakte ACV zelfs een driepunter (1 – 6). Bij een aanval kwam de bal op de lat en schoot een ACV-speler weer direct in maar over. De bal verdween over het doel in de basket aan de muur, maar deze 3 punten telden niet mee. Tegen het einde van de 2e helft maakte Zaal 1 toch de 4 – 4 en leek een punt binnen te halen. Maar ACV had het slotakkoord en maakte de 4 – 5. FIT Boys zette nog aan, maar moest de punten aan ACV laten. Ook hier lieten beide teams prima aanvallen en doelpunten zien.

Gisteravond ging FIT Boys zaal 4 op bezoek in Emmen om tegen Emmen 3 te spelen. Er werd 20 keer gescoord, 7 keer door Emmen en 13 keer door de Oosterhuis Agro-equipe. Eindstand derhalve 7 – 13.

Zo kwam een einde aan een leuk FIT Boys Zaalvoetbalavondje in de Drenthehal.