FIT Boys zaal 1 wint, zaal 3 wint en verliest

17 mei 2016
de Webmaster

De zaalafdeling van FIT Boys werkt ook zijn laatste competitiewedstrijden af. FIT Boys zaal 1 ontving op dinsdag 17 mei Hollandscheveld 2 in de Drenthehal. Er werd met 10 – 5 gewonnen en de ploeg kan nog beslag leggen op de 2e plaats, mits alle inhaalwedstrijden worden gewonnen.

FIT Boys zaal 3 is bezig aan zijn afscheidstournee. De ploeg heeft besloten dat in de zaal, met steeds jongere tegenstanders, geen eer meer te behalen is. En wat past dan beter bij de ervaren ploeg dan een competitie ingedeeld op leeftijd. Dat zal de 7×7 worden, maar dan wel een 35+ team in verband met de youngster binnen het team. Maar eerst dus nog in de zaal.

Dinsdag 10 mei moest de ploeg thuis in de Drenthehal spelen tegen Fc Tunas 2. De ploeg kon net 5 spelers bij elkaar brengen. Toeschouwer en oud zaal 3 lid Maurits Beuling kon de kleding en schoenen lenen van Gerard Wubs en zaal 2-spelers Matthijs Bonnen en Marco Nijland sloten ook nog aan. En het zou een mooie avond worden. Met Matthijs en Marco voorin werd er flink op los gescoord. De teller stond na twee keer 25 minuten op 6 en Fc Tunas mocht ook nog 2 keer scoren. Matthijs scoorde 4 maal en Marco 2 maal. De inbreng van Maurits was met name tijdens de 3e helft te merken. Het Afpieten ligt hem beter.

Dinsdag 17 mei speelde de ploeg weer thuis, nu tegen koploper HZVV 3. De ploeg was nagenoeg compleet, alleen Gerard Wubs (geblesseerd maar wel aanwezig) en Jan van Dijk (geblesseerd en afwezig) ontbraken. Met Aljon Stahlmecke tussen de palen, die met enkele fabelachtige reddingen zekere doelpunten wist te voorkomen, wist zaal 3 twee keer te scoren. De 2e was van ongekende schoonheid. Christiaan Stahlmecke schoot haast van af de achterlijn raak in de dak van het doel. HZVV 3 was natuurlijk te sterk, maar zij scoorden slechts 7 maal. Zo bleef de schade beperkt en werd de eindstand 2 – 7. Het afpieten is, als dit bericht ter perse gaat (22:49 uur) nog bezig.