Klaverjassen: vd Velde Boerhof Zuring 12 januari

12 januari 2018
de Webmaster

Verslag van het Koppel-klaverjassen van vrijdag 12 januari 2018, gesponsord door

Machinefabriek van der Velde en Boerhof en Boerderijwinkel Zuring

Deze zesde koppel-klaverjasavond is tevens de laatste waarin beide bedrijven als sponsor optreden. Er melden zich een groot aantal van 32 deelnemers, inclusief onze vaste bar man Jan Koster. Er werden vier ronden van 12 keer spelen gespeeld, waarbij de deelnemers niet weten wie voor de einduitslag hun koppelgenoot is, de deelnemers worden in het computerprogramma aan elkaar gekoppeld.

Tussen de vier ronden werd zoals gebruikelijk de verloting gehouden met aansluitend de trekking van de 10 prijzen. Opvallend was dat Ab Bening 3 prijzen won. Na de vier gespeelde ronden werd de einduitslag opgeteld en werden de koppels bekendgemaakt. De prijzen voor de vijf koppels met de hoogste score en de poedelprijs werden door Fedde en Aad uitgereikt. De uitslagen lijsten worden hierbij gevoegd, maar voor de duidelijkheid geef ik nog even de volledige namen van de eerste vijf koppels en de poedelprijs winnaars.
1. Albert Hepping en Ria Smit
2. Joost van het Reve en Gert Dunning
3. Jan Bonnen en Henk Scholing
4. Jan Zijlstra en Jan Koster
5. Douwe Visser en Niek Schutten.
Poedelprijs Sander Nijwening en Henny Boerhof.

De prijzen bestonden uit grote schalen met vlees en vleeswaren, varierend van schalen met een lengte van ongeveer 50 cm tot 30 cm. De sponsors vertegenwoordigd door Fedde Boerhof en Aad Zuring werden bedankt voor de sponsering van deze 6 koppel-klaverjasavonden en die dank werd vergezeld door een bos bloemen.

Mochten er mensen zijn die prive of zakelijk de prijzen willen beschikbaar stellen voor de volgende jaarlijkse koppel-klaverjasavond dan kunnen zij dit laten weten aan Sander Nijwening, Geert Smit of ondergetekende.

De volgende klaverjasavond meetellend voor de SEUBRING BLOEMBOLLEN WISSELBOKAAL, is op vrijdag 26 januari 2018, aanvang half acht.

Groeten en tot ziens,
Fre Harms.