Fysio Centrum Beilen

Is een dynamische praktijk met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en doelmatigheidseisen, die door o.a. de zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Fysio Centrum Beilen mag zich Pluspraktijk noemen van Achmea. Dit houdt o.a. in dat bovengenoemde kwaliteits- en doelmatigheidseisen optimaal gewaarborgd worden.

Bekijk het document Omgaan met blessures

Sportfysiotherapie door Mark Huisman
Binnen Fysiocentrum Beilen is Mark Huisman degene die zich heeft gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Mark Huisman is sinds december 2016 bij het centrum werkzaam en is een fysiotherapeut die naast zijn algemene opleiding voor fysiotherapeut jarenlang werkzaam is geweest als sportwetenschapper bij de topschaatsers op Thialf.

De sportfysiotherapeut zorgt voor preventie, advisering en behandeling van patienten met sport gerelateerde klachten en aandoeningen. De werkwijze die Mark toepast is erop gericht om via een goede en zorgvuldige diagnose, soms door middel van een echo, een behandelplan samen met u op te stellen. Daarbij is het uitgangspunt om sporters met een blessure indien mogelijk te laten (door)sporten ondanks een blessure zodat kracht en conditie op peil blijven.

Ria ( de sportverzorger van Fit Boys) heeft contact met Mark zodat zij samen kunnen zorgen dat u zo snel mogelijk van uw blessure hersteld.

Daarnaast wordt er samengewerkt met de sportartsen van het SMA (sport medisch advies centrum) in Assen en Groningen, en met de afdeling Orthopedie van het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen. Zo zorgen we dat de lijnen kort zijn en is een verwijzing en terugkoppeling naar de verzorger optimaal.

Dry Needling
Deze therapie is uitstekend geschikt voor spierblessures ( geen spierscheuringen). Door de dry needling behandelingen te combineren met fysio therapie is een snel en goed herstel vaak mogelijk. Voor meer informatie raadpleeg de website: www.fysiocentrumbeilen.nl.

Fitness
Het Fysio centrum werkt nauw samen met Fysio Fitness Beilen.Deze samenwerking zorgt ervoor dat u met blessures of aandoeningen aangepast kunt sporten of revalideren. Maar ook als u het voetballen wilt combineren met bijvoorbeeld krachttraining kunt u contact met hen opnemen. Voor meer informatie, raadpleeg de website: www.fysiofitnessbeilen.nl.

Contactgegevens
FysioCentrum Beilen/Fysio Fitness Beilen
Schoolstraat 6
9411 PB Beilen
0593-524059
maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 – 21.00
zaterdag van 8.00 – 12.00