Machinefabriek Boerhof en Van der Velde

Machinefabriek Van der Velde & Boerhof heeft al meer dan 25 jaar ervaring met mechanische bewerkingen. Ons geavanceerde machinepark is volledig up-to-date en kan vele materiaalsoorten verwerken. Met die machines maken onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers hoogwaardige fijnmechanische producten. Hoge kwaliteitseisen en leverbetrouwbaarheid vinden we ontzettend belangrijk. Om daaraan te kunnen blijven voldoen investeren we voortdurend in nieuwe machines zoals bijvoorbeeld CNC draai- en freesbanken.

Op het gebied van CNC draaien zijn wij gespecialiseerd in kleine tot middelgrote series (tot Ø 500) en grote series van kleine onderdelen (Ø 10 t/m Ø 75) met aangedreven gereedschappen. De CNC freesmachines worden ingezet voor het frezen van complexe enkelvoudige- of serieproducten. Naast onze CNC machines maken we gebruik van een aantal uitstekende conventionele draaibanken en boormachines. We hebben een eigen constructieafdeling waar met een lasrobot wordt gewerkt. En de montage en assemblage wordt gedaan in onze bankwerkerij. Verder beschikken we over een meetkamer voorzien van hoogwaardige meetapparatuur waaronder een digitale 2D hoogtemeter. Uiteraard zijn wij al vele jaren ISO 9001 gecertificeerd. Van een bedrijf dat kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan mag tenslotte niet anders worden verwacht. Binnen de noordelijke provincies zijn we centraal gelegen.

Appelscha kent bijvoorbeeld snelle verbindingen naar Groningen, Assen, Zwolle, Drachten en Leeuwarden.
Onze producten vinden hun weg naar onder andere de volgende organisaties en industrietakken: Metaal, Voeding, Papier, Elektronica, Auto, Chemie, Scheepvaart, Provinciaal en Rijkswaterstaat. Machinefabriek Van der Velde & Boerhof is op alle fronten flexibel. Zowel de interne- als de externe lijnen zijn zeer kort. De ervaring heeft geleerd dat onze relaties dit bijzonder op prijs stellen. Niet voor niets werken we met velen van hen al jarenlang samen. Van ons mogen ze bovendien altijd een uitstekend advies verwachten over de mogelijkheden en materiaalkeuzes.

Neemt u eens contact met ons op, we vertellen u er dan graag meer over.