FIT Boys 1 laat zich eenvoudig opzij zetten

20 september 2014

De Raven Advies-equipe ging deze zaterdagmiddag op bezoek bij CSVC in Coevorden. De mannen van trainer/coach Ronald Bosma hadden de uitslag van vorig seizoen nog in hun hoofd (6 – 0) en dat moest rechtgezet worden. Maar dat besef was er niet aan FIT Boys-zijde. De ploeg begon slap en liet zich de eerste 20 minuten eenvoudig op zij zetten. In de achtste minuut was het al 1 – 0 door Quinten Vos die eenvoudig op rechts doorkwam. Nog geen 2 minuten later was het 2 – 0 door een bekeken schot van Michel Groote. Trainer Bosma was duidelijk over deze fase: “We begonnen slap en liepen door de snelle tegengoals de gehele wedstrijd achter de feiten aan.” Gedurende de 1e helft werd het spel rommeliger en ging CSVC mee in het niveau van FIT Boys. Zo bleef het tot aan de rust 2 – 0.

Wie na rust een fel FIT Boys zou verwachten, kwam bedrogen uit. Het was CSVC dat druk zette en binnen het kwartier leverde dat een aantal hoekschoppen en vrije schoppen op voor de gastheer. Uit een hoekschop van Michel Groote kopte Quinten Vos bij de tweede paal steenhard raak in de bovenhoek (3 – 0). FIT Boys moest steeds terug en speelde zich niet onder de druk van CSVC uit. In de 60ste minuut was het Kenan Dzananovic die wedstrijd in het slot gooide (4 – 0). De wedstrijd was toen al gespeeld. Dat Ruud Seubring nog de 4 – 1 maakte (88e minuut) was slechts voor de statistieken. De Raven Advies-equipe legde deze middag een zeer matige prestatie op de grasmat. Om punten te pakken in het verloop van deze competitie zal er uit een andere vaatje getapt moeten worden.

Volgende week zaterdag 27 september ontvangt FIT Boys om 14:30 uur op Sportpark Noord-West nieuwkomer Veenhuizen.