Sportpark Noord-West

De beheerstichting Sportpark Noord-West is te bereiken per mail via info@sportparknoordwest.nl of telefonisch op 0593-526898.

Voorzitter
Lambert Hoving (vv Beilen) aandachtsgebied: velden
Secretaris
Berjon Groenink (cvv FIT Boys) aandachtsgebied: gebouwen
Penningmeester
Sybrand Dijk (vv Beilen)
Lid
Harrie Sanders (cvv FIT Boys) aandachtsgebied: velden
Lid
Tabe Poede (vv Beilen) aandachtsgebied: gebouwen
Lid
Ed Sikkema (cvv FIT Boys)

(Video: Bert Abbing (B&A Productions))

Sportpark Noord-West ligt aan de Eursingerweg (achter de Schapendrift). Het is een modern ogend en praktisch ingericht sportpark. Een sportpark waarover de beide bewoners (vv Beilen en de cvv FIT Boys) bijzonder tevreden zijn en waar de tegenstanders met respect en jaloezie over praten.

bannerSportparkNW_04web

Centraal ligt het kantine- en kleedkamercomplex. Beide verenigingen hebben ieder een eigen kantine en een eigen bestuurskamer. Daarnaast zijn er 16 kleedkamers, 2 verzorgersruimten en 4 scheidsrechterskleedkamers, kortom voldoende ruimte om de elftallen, hun tegenstanders en de scheidsrechters te bergen.

Om het kantine- en kleedkamercomplex heen liggen 7 velden, 3 jeugdvelden en een trainingsveld. Het hoofdveld bezit een hoofdtribune en is volledig omzoomd met een talud. Dit veld is voorzien van een lichtinstallatie en wordt daarom regelmatig gebruikt voor avondwedstrijden. Twee velden worden tezamen met het trainingsveld gebruikt als trainingsruimte.

bannerSportparkNW_02web bannerSportparkNW_01web bannerSportparkNW_03web