Sportpark Noord-West

De beheerstichting Sportpark Noord-West is te bereiken per mail via info@sportparknoordwest.nl of telefonisch op 0593-526898.

Voorzitter
Berjon Groenink (cvv Fit Boys) aandachtsgebied: gebouwen en velden
Secretaris
Henk Kroon (vv Beilen)
Penningmeester
Sybrand Dijk (vv Beilen)
Lid
Harrie Sanders (cvv FIT Boys) aandachtsgebied: velden
Lid
Albert Meppelink (vv Beilen) aandachtsgebied: gebouwen
Lid
Harjan Scholing (cvv FIT Boys) aandachtsgebied: gebouwen en velden

Trainingsveldindeling FIT Boys seizoen 2023-2024

Sportpark Noord-West

(Video: Bert Abbing (B&A Productions))

Sportpark Noord-West ligt aan de Eursingerweg (achter de Schapendrift). Het is een modern ogend en praktisch ingericht sportpark. Een sportpark waarover de beide bewoners (vv Beilen en de cvv FIT Boys) bijzonder tevreden zijn en waar de tegenstanders met respect en jaloezie over praten. In 2018 is begonnen met de renovatie en inmiddels zijn de velden 1 en 3 opnieuw ingezaaid en gedraineerd en is veld 4 voorzien van een kunstgrasmat. Fase is de bouw van extra kleedkamers en fase 3 (medio maart 2019) zal er begonnen worden met de renovatie van de velden 5, 6, 7 en de overhoek.

Centraal ligt het kantine- en kleedkamercomplex. Beide verenigingen hebben ieder een eigen kantine en een eigen bestuurskamer. Daarnaast zijn er 16 kleedkamers, 2 verzorgersruimten en 4 scheidsrechterskleedkamers, kortom voldoende ruimte om de elftallen, hun tegenstanders en de scheidsrechters te bergen.

Om het kantine- en kleedkamercomplex heen liggen 7 velden (waarvan dus 1 kunstgrasveld), 3 jeugdvelden en een trainingsveld. Het hoofdveld bezit een hoofdtribune en is volledig omzoomd met een talud. Dit veld en de velden 4 en 7 zijn voorzien van een lichtinstallatie en wordt daarom regelmatig gebruikt voor avondwedstrijden. Twee velden worden tezamen met het trainingsveld gebruikt als trainingsruimte.

bannerSportparkNW_02web bannerSportparkNW_01web bannerSportparkNW_03web