Sponsoren

De c.v.v. Fit Boys biedt sinds 1953 iedere week opnieuw een boel sportief vermaak voor zijn leden en bijbehorende aanhang. Om dit alles in goede banen te leiden beschikt onze vereniging over een grote schare vrijwilligers waarbij ieder op zijn of haar wijze belangrijk is voor de vereniging. Van de kleinste bengel van 4 jaar tot de 7 tegen 7 45+ competitie, voor iedere leeftijd is er een plaats binnen de vereniging. Met elkaar zorgen we ervoor dat we één grote Fit Boys familie zijn waar een ieder welkom is en met wederzijds respect met elkaar word omgegaan.

Om de vereniging voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken en het voor een ieder betaalbaar te houden kunnen we terugvallen op een groot aantal sponsoren. Deze sponsoren dragen allen op hun eigen manier en met hun eigen bijdrage bij aan de vereniging, in ruil hiervoor ontvangen zij natuurlijk de nodige reclame en vermeldingen. Verder worden zij betrokken bij diverse activiteiten van de vereniging. Tevens wordt er speciaal voor onze sponsoren een activiteit georganiseerd. Na afloop is er de mogelijkheid om nader kennis te maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Door de constante beweging binnen onze vereniging zijn we continu op zoek naar sponsoren voor onze vereniging. Naast de bekende vormen van sponsoring staat c.v.v. Fit Boys open voor alle vormen van sponsoring en we weten ook dat creatieve vormen van sponsoring meer aandacht kunnen trekken. Wij kijken graag samen met u naar passende vormen van sponsoring.