FIT Boys 1 speelt gelijk tegen SJS 1

11 oktober 2014

Zaterdagmiddag ontving de Raven Advies-equipe SJS op sportpark Noord-West. In de week van de scheidsrechter vormden beide teams bij de opkomst een erehaag voor scheidsrechter René Boer en FIT Boys bood hem een bos bloemen aan. Pupil van de Week Sander Stel deed de aftrap en scoorde niet. Beide teams legden een open en leuke wedstrijd op de mat waarbij het publiek de grote winnaar was. Er was veel strijd en passie en de verzorgers van beide teams hadden een drukke middag. Voetballend was het niet altijd even hoogstaand, maar de inzet en passie vergoedde veel en er was sprake van een gelijk opgaande wedstrijd tot een kwartier voor tijd. Toen kwam FIT Boys in de verdrukking en schoot SJS op de lat.

Na de rust nam SJS door een schot van Nico Klunder uit een vrije trap, die ogenschijnlijk wel houdbaar leek, een voorsprong (51e minuut, 0 – 1). Vijf minuten later kreeg de Raven Advies-equipe een vrije trap net over de middellijn. Leon Timmerman bracht de bal hoog de zestien in en de bal verdween via het hoofd van Rik Oosterhuis in het doel. Vlak voor tijd meent heel FIT Boys recht te hebben op een strafschop, maar scheidsrechter Boer trapt er, na later blijkt terecht, niet in. Rik Oosterhuis laat zich wat te gemakkelijk vallen binnen de beruchte lijnen. Na afloop konden beide teams leven met het gelijke spel.

Woensdagavond oefent FIT Boys om 19:30 uur op Sportpark Noord-West tegen reserve hoofdklasser Drachten 2. Zaterdag 25 oktober gaat de ploeg voor de competitie op bezoek bij BSVV.