FIT Boys 1 verliest weer in laatste minuten wedstrijd

24 september 2016

De Auto Beilen-/DS Reclame-equipe ging deze zaterdagmiddag op bezoek bij koploper Nieuwleusen. Met twee gelijke spelen en een verliespartij, en dus 2 punten, was de ploeg van trainer/coach Alex Padding toe aan een overwinning. In de wedstrijd tegen Vitesse’63 op 10 september viel na de 1 – 1 in de 90ste minuut de 1 – 2 en 1 – 3. Ook deze zaterdagmiddag duurde de wedstrijd net te lang voor FIT Boys. in de blessuretijd maakte Nieuwleusen de 1 –  0 en zo ging FIT Boys met 0 punten terug naar Beilen.

Met deze middag een voetballende ploeg als tegenstander zou het deze middag zo maar eens kunnen gebeuren dat de ploeg een goed resultaat zouden halen. Scheidsrechter P. Maas uit Espel gaf het start sein. Al snel bleek dat de mannen uit Beilen de drie punten niet cadeau kregen. FIT Boys doelman Peter Jan Oosting werd vaak op de proef gesteld maar de sluitpost hield zijn doel knap schoon. FIT Boys kwam zo af en toe onder de druk vandaan en kwam aardig aan voetballen toe en na een half uur voetballen nam het brutaal de leiding, tenminste dat dachten iedereen bij FIT Boys. Echter de lijnrechter zag Rik Koops in buitenspelpositie scoren dus geen voorsprong. Nieuwleusen drong nog een paar keer aan maar wist het net niet te vinden.

Na rust was het eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Nieuwleusen was de bovenliggende partij en FIT Boys kwam er soms gevaarlijk uit. Met dank aan uitblinker Peter Jan Oosting mocht de ploeg hopen op een punt of misschien wel meer. In blessure tijd (90+6) kreeg FIT Boys toch nog de deksel op de neus. Na vijf corners op rij te hebben overleefd sloeg het noodlot toe. Een voorzet werd tot doelpunt gepromoveerd al dan niet in buitenspelpositie keurde de scheidsrechter de goal goed en gaf kort daarna het eindsignaal. Terneergeslagen keerde de ploeg uit Beilen huiswaarts waar nog lang werd nagepraat over deze zeer late treffer.

Volgende week speelt FIT Boys om 14:30 uur thuis op Sportpark Noord-West tegen eveneens laagvlieger SVN’69.