FIT Boys 1 wint oefenwedstrijd van HTC 1

21 januari 2017

Zaterdagmiddag ging de Auto Schade-/DS Reclame-equipe van trainer/coach Alex Padding al vroeg op pad naar Zwolle. Er stond een oefenwedstrijd gepland tegen sv HTC (4e klasse), maar vooraf werd de ploeg een broodmaaltijd aangeboden door HTC. Keurig verzorgd en overheerlijk. Bedankt HTC! Vanaf 14:30 uur stond de oefenwedstrijd op het programma op de prima kunstgrasmat in Zwolle. FIT Boys speelde een aardige eerste helft en nam door tweemaal Joshua Leasa een 0 – 2 voorsprong. Er leek geen vuiltje aan de lucht, totdat HTC op slag van rust de 1 – 2 maakte. In de 2e helft zette HTC in amper 5 minuten de wedstrijd op zijn kop. Het werd 2 – 2 (64e minuut) en 4 minuten laten zelfs 3 – 2. In het laatste kwartier gebeurde er veel. in de 77ste minuut maakte Leon Timmerman de 3 – 3 en drie minuten later nam FIT Boys weer een voorsprong door een doelpunt van Matthijs Bonnen. HTC maakte gebruik van de geboden ruimte en wist toch weer de gelijkmaker binnen te prikken uit een vrije bal (4 – 4, 88e minuut) en dat leek de eindstand. Leek, want Matthijs Bonnen kreeg het nog één keer op zijn heupen. Vanaf links net buiten het strafschopgebied krulde hij de bal prachtig in de rechterbovenhoek. Wat een prachtig doelpunt! HTC-ers langs de kant riepen naar de HTC-keeper: “Die had je moeten hebben.” gevolg door “Wat een lelijk doelpunt.” 4 – 5 was de eindstand en gingen de oefenpunten toch mee naar Beilen. Onder het publiek uit Beilen waren ook enkele koukleumen die de 2e helft vanachter het glas met een glas bekeken. Zonder zonnetje was het ook best fris.

28 januari speelt FIT Boys, mits het weer het toelaat, voor de competitie thuis op Sportpark Noord-West om 14:30 uur tegen Rouveen.