FIT Boys 1 verliest in laatste seconden

6 december 2014

De Raven Advies-equipe speelde de klassieker in de 3e klasse D tegen Hollandscheveld 1. Waar de beide teams er normaal een waar spektakel van maken, was het deze middag een matte vertoning. FIT Boys zat na amper 10 minuten al in een zetel toen Ruud Seubring de 1 – 0 maakte. FIT Boys was de 1e helft ook beter en Hollandscheveld viel tegen. De ploeg van de niet helemaal fitte trainer/coach Ronald Bosma had zelfs een hele goede kans op de 2 – 0, maar Leon Timmerman miste deze. Zo werd de ruststand 1 – 0.

Na de rust kwam Hollanscheveld prima uit de kleedkamer en speelde het voor de gelijkmaker. Er ontstond een meer gelijkwaardige wedstrijd met balbezit en kansen over en weer. Lange tijd leek de Raven Advies-equipe de overwinning binnen te halen, maar de druk van Hollandscheveld werd naarmate de 2e helft vorderde steeds groter. De wedstrijd ging de laatste 10 minuten in en FIT Boys rook de overwinning al, tot de 82e minuut. Het was Roelof Wielink die de 1 – 1 maakte en de vreugde was groot in het Hollandscheveld-kamp. Zo leek deze wedstrijd geen winnaar te krijgen, totdat het achterin bij FIT Boys gruwelijk fout ging. In plaats van ruimen wilde Tim Seubring het achterin voetballend oplossen en leed balverlies. Ex-FIT Boys speler Frank Benjamins was er als de kippen bij en maakte de 1 -2. Tim kon wel door de grond zakken en FIT Boys treurde. Toch was dit niet de laatste teleurstellende gebeurtenis voor FIT Boys en Tim Seubring. Bij een luchtduel die Tim vol aanging viel hij heel ongelukkig op zijn pols en deze leek gebroken/gekneusd. Tim moest naar het ziekenhuis voor foto’s. De pols zit in het gips en het is niet duidelijk of er een breuk is. Wel heeft Tim veel pijn en vanaf deze plaats wensen wij Tim beterschap. Aan de 1 – 2 stand wijzigde niets meer en zo kwam de Raven Advies-equipe sneu weg. Een 1 – 1 gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven, zo vond ook het Hollandscheveld-kamp.

Volgende week speelt FIT Boys wederom thuis op sportpark Noord-West om 14:30 uur tegen nummer 3 De Weide.