FIT Boys 2 redt het niet in play offs

23 mei 2015

De Van der Velde/Boerhof-equipe speelt in de nacompetitie om promotie naar de reserve 2e klasse af te dwingen. De ploeg van trainer/coach Verrie Moegio en leiders Thristan Haurissa en Fedde Boerhof heeft een uitstekend seizoen gespeeld met als toetje de winst in de 3e periode en dus nacompetitie. Die startte 16 mei met een thuiswedstrijd tegen Delfstrahuizen 2 uit het gelijknamige dorp. Wederom speelde de ploeg een sterke wedstrijd en won overtuigend met 2 – 0 (2 doelpunten van Dirk Jan Smelt). Met die 2 – 0 voorsprong reisde de ploeg deze zaterdag af naar Delfstrahuizen.

Het werd een razend spannende kraker van jewelste. Toen Delfstrahuizen 2 halverwege de 1e helft een 2 – 0 voorsprong nam, was de 2 – 0 voorsprong al als sneeuw voor de zon verdwenen. FIT Boys 2 had een totale off day maar leek het toch nog te redden. Een van richting veranderd schot bracht de stand 4 minuten voor tijd op 2 – 1. Vreugde bij FIT Boys, maar deze was maar van korte duur. 2 minuten later scoorde Delfstrahuizen 2 de 3 – 1 en moest er verlengd worden. In die verlenging wist Delfstrahuizen 2 nog 1 keer te scoren en zo werd de eindstand 4 – 1 en gaat Delfstrahuizen 2 door. De teleurstelling was en is groot bij FIT Boys 2. Ook volgend seizoen acteert FIT Boys 2 in de reserver 3e klasse. FIT Boys wens Delfstrahuizen 2 heel veel succes in de tweestrijd met ZZVV 2.