FIT Boys 7×7 voorjaarscompetitie gestart

6 april 2018

(Foto’s: Marcel de Bruijn)

De 4 FIT Boys 7×7-teams kwamen op 3 sportparken in Actie. FIT Boys 35+2 en ST Beilen/FIT Boys VR3 speelden een thuistoernooi op Sportpark Noord-West. FIT Boys 35+1 ging, deels, op de fiets naar Hooghalen om bij HHCombi te spelen. En FIT Boys 45+ reisde af naar Witteveen om op het kunstgras van Witteveense Boys te spelen.

De Restaurant Pala’s-equipe startte rond 18:00 uur op het terras bij de sponsor met een kop koffie in de heerlijke voorjaarszon. Na een korte reis naar Witteveen kon er gespeeld worden tegen buurman vv Beilen. Beilen had een veldoverwicht en speelde het net iets slimmer uit. FIT Boys kreeg ook wel kleine kansjes maar scoorde niet. Lang leek het 0 – 0 te blijven, totdat Hans Doldersum volledig vrij kon aanleggen en FIT Boys-keeper Maurits Beuling verschalkte (0 – 1). En dat was ook de eindstand. Tegen Sweel was er sprake van een steigende lijn en werd er met 1 – 1 gelijkgespeeld. Doelpunt Carl Drenth. De laatste wedstrijd tegen Witteveense Boys werd er met 1 – 0 gewonnen door een knap doelpunt van Albert Martens. Met 4 punten kon de 3e helft beginnen. Eerst nog even de laatste minuten van de Oranje Dames tegen Ierland kijken in Witteveen en daarna op weg naar de sponsor voor een hapje en een drankje. Het bleef tot in de late uurtjes gezellig.

Op 20 april speelt FIT Boys 45+1 ‘uit’ in Beilen bij vv Beilen de 7×7 toernooiavond.