Bekeravontuur FIT Boys VR1 voorbij

28 februari 2015

(foto’s: Harmen Oldersma)

Vooraf aan de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van Henk Maat, vrijwilliger bij FIT Boys.

De Jumbo Mulder-dames mochten deze middag aantreden in de beker tegen Nieuw Roden VR1. Een bekende tegenstander, want deze dames hadden in januari het FIT Boys Dameszaaltoernooi op hun naam geschreven. FIT Boys VR1 wilde de bekerprestatie van vorig seizoen zeker evenaren toen ze de halve finale wisten te halen. Maar Nieuw Roden VR1 bleek ook op het veld uitstekend uit de voeten te kunnen. Dit team speelt prima positiespel, heeft individueel veel techniek en snelheid en won meer dan terecht met 1 – 7. De Jumbo Mulder-dames stonden binnen 15 minuten al met 0 – 2 achter en liepen vanaf dat moment achter de feiten aan. Bij rust was het al 0 – 4 en was de wedstrijd al gespeeld. De tweede helft leek Nieuw Roden VR1 rustig aan te doen en kon FIT Boys VR1 via Melanie de Vries de eer redden, al moest daar een foutje van de Nieuw Roden-keeper aan te pas komen. Nieuw Roden scoorde de 2e helft nog 3 keer en bekert dus door. Geheel terecht en dames van Nieuw Roden VR1 heel veel succes in de volgende ronde van de beker.

En ook Nieuw Roden heeft een mooi VERSLAG geschreven. Bedankt voor de complimenten (“Bij Fit Boys zijn ze heel actief bezig met dames voetbal en staan dan ook op kampioenskoers in hun competitie. Goede promotie en ook zeer actief in het werven van dames en meiden. Als je in de regio van Beilen woont zou ik zeer zeker voor deze club kiezen. Niet overal zijn ze zo actief met dames of waar het bestuur “gemeend” Dames minded is.“) en de tip (“Een goede affiche voor werving kan naar mijn mening ook heel kort en krachtig. Namelijk; BOER ZOEKT VROUW… Oftewel, Boer zoekt voetbalvrouwen.”).

De Jumbo Mulder-dames spelen volgende week zaterdag voor de competitie uit om 14:30 uur tegen ST NKVV/Germanicus VR1.