FIT Boys D1 en E1 bekeren door, MC1 niet

21 november 2015

FIT Boys D1 speelde thuis (op sportpark Meerweg in Hijken) voor de beker tegen WVV D2. De gehele wedstrijd was de equipe van leiders/trainer Gerard Wubs en Jan Jonink de betere ploeg, maar drukte dit niet in de score uit. Bij rust stond het slechts 1 – 0. Na de rust drukte FIT Boys D1 door en kwam WVV D2 er nog maar sporadisch uit. Jarige job Daniël Götz scoorde een hattrick, waarvan één een prachtig stiftje, en mede daardoor kwam de eindstand op 5 – 1.

FIT Boys E1 speelde uit tegen HH’97 E1 en won met 3 – 5 en bekert dus door. Het FIT Boys E1 team is een zeer getallenteerd team dat nog wel eens ver kan komen in de beker, maar het ook in de competitie uitstekend doet.

ST Beilen/FIT Boys MC1 moest voor de beker uit spelen tegen SPW MC1. Dit bleek een fysiek spelende ploeg zijn waar de meiden van MC1 moeite mee hadden. Bij rust was het 2 – 0 en de 2e helft moest MC1 vol aan de bak. Het scoorde slechts 1 keer en zo werd de eindstand 2 – 1 en is MC1 uit gebekerd.