Er is voor jou nog plaats bij FIT Boys!

22 januari 2016
de Webmaster

De voetbalvereniging FIT Boys uit Beilen is in de afgelopen jaren en zeker ook in de afgelopen zomerperiode explosief gegroeid. De vereniging kon veel nieuwe jeugdleden begroeten en maar liefst 3 nieuwe 7×7 teams, zowel dames als heren. Maar ook op organisatorisch vlak en qua vrijwilligers groeit de vereniging mee. Want hoe meer leden, hoe meer vrijwilligers je nodig hebt om alle teams in de wei te houden.

7×7 dames & heren, dames zoeken nog trainer
Bij de 7×7 is er een damesteam (in samenwerking met vv Beilen) dat nu een halfjaar lang met veel plezier door de weeks traint en op vrijdagavond hun wedstrijden speelt. Een enthousiast groep die nog heel veel kan leren, maar vooral heel veel plezier maakt. Het team kan altijd nog dames gebruiken en ook een trainer. De huidige 2 trainers kunnen lang niet altijd, dus wie o wie wil deze leuke groep leergierige dames nog wat bijbrengen op het trainingsveld? Bij de heren zijn er 2 35+ teams en 1 45+ team. Deze 3 gezellige en sportieve teams kunnen nog teamgenoten gebruiken. Wil je niet meer op zaterdag voetballen en vooral tegen leeftijdsgenoten spelen, kom dan eens meetrainen met de 7×7-teams.

Jongste jeugd & De Bengels
De jongste jeugd blijft groeien en bij de E- en F-pupillen komen er weer teams bij na de winterstop. Bij deze teams is er altijd plek voor jonge, enthousiaste talenten. Dus heeft uw zoon of dochter het zwemdiploma op zak en/of is echt toe aan sportief bezig zijn in teamverband, kom dan eens vrijblijvend meetrainen. Maar mijn kind is nog geen 6 jaar. Geen probleem! De jongste jeugd (3 – 6 jaar) traint en speelt bij De Bengels (info: bengels@fitboys.nl). In de winterperiode in de zaal en anders op zaterdagochtend 10:00 uur op het veld.

Vrijwilligers
Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, die zich belangeloos en met veel passie inzetten voor de club. En er loopt al een hele grote groep vrijwilligers rond bij FIT Boys, die behalve hard werken het ook samen erg gezellig hebben. Het vrijwilligersteam heeft nog enkele vacante plekken:

  • Enthousiaste trainer dames 7×7 (ST Beilen/FIT Boys);
  • Scheidsrechters (senioren en jeugd);
  • Een assistent-scheidsrechter voor FIT Boys 2;
  • Diverse leden van commissies (Geranium- en Sponsorcommissie);
  • Keukenvrijwilligers die op zaterdag de keuken bemensen.

Heb je interesse voor een vrijwilligersfunctie of wil je er meer over weten (wat houdt de functie in en wat is de tijdsbesteding), neem dan contact op met de secretaris (secretaris@fitboys.nl).

Bij FIT Boys staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel, we delen lief en leed en voor nieuwe leden/vrijwilligers wordt het lid zijn van onze vereniging als een warme deken ervaren. Wil jij ook lid worden of iets betekenen voor FIT Boys, neem dan eens contact op met FIT Boys (secretaris@fitboys.nl of ledenadministratie@fitboys.nl).