FIT Boys doet mee aan Poiesz Jeugd Sponsoractie

8 februari 2016
de Webmaster

STEM HIER op FIT Boys en maak kans op een Poiesz Waardebon van € 100,=!

FIT Boys moedigt mensen aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van cvv FIT Boys staat dit jaar:
Trainings- en wedstrijdmateriaal (ballen, pionnen, hesjes, etc.)
Jeugdactiviteiten (bezoek wedstrijden, etc.)

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van FIT Boys helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-.

STEM HIER op FIT Boys!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van FIT Boys, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van FIT Boys is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Beilen (Reigerlaan 15). De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 8 februari t/m 3 april 2016 bij Poiesz supermarkten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
cvv FIT Boys
Johan Boer
aktiviteiten@fitboys.nl
http://www.fitboys.nl

Poieszactieposter