FIT Boys zoekt betrokken, sportieve ondernemer!

14 juli 2015
de Webmaster

Bent u die betrokken, sportieve ondernemer binnen de gemeente Midden-Drenthe? En bent u al langer van plan een bijdrage te leveren aan de gemeenschap binnen Beilen? Heeft u iets met sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder? Zoekt u een eerlijke, open en loyale partner die openstaat voor uw ideeën en suggesties? Dan bent u bij FIT Boys aan het juiste adres.

FIT Boys biedt sponsoren de kans aan hun naamsbekendheid te werken, omdat FIT Boys één van de toonaangevende spelers is op het Midden-Drenthe voetbalveld. De teams van FIT Boys zijn ware ambassadeurs van Fair-Play, respect voor de tegenstander en de liefde voor het voetbalspelletje. Daar verbindt u uw bedrijfsnaam toch graag aan? FIT Boys speelt op vele plaatsen binnen de gemeente- en de provinciegrenzen en dat kan uw helpen uw bedrijfsnaam op de Drentse kaart te zetten.

En FIT Boys heeft zeker belang bij uw sponsorschap. De cvv FIT Boys bouwt financieel op vier pijlers, te weten: contributie, kantine-inkomsten, inkomsten uit acties (kersttulbanden, geraniums, TT bewaking) en sponsor-inkomsten. Er zijn tal van mogelijkheden met daaraan verbonden verschillende sponsorbedragen. U kunt denken aan een senior- of juniorenveldteam (16 – 18 tenues) of een zaalteam (10 – 12 tenues). Of een 7×7- of pupillenteam (8 – 10 tenues). Maar ook bordsponsoring (sponsoruiting op hoofdveld Sportpark Noord-West), balsponsoring (de bal van de thuiswedstrijd van FIT Boys 1) of clubbladsponsoring behoren tot de mogelijkheden.

Wij weten zeker dat we wat voor elkaar kunnen betekenen! Ruim 18 (shirt)sponsoren en vele bord- en clubbladsponsoren gingen u al voor. Neem vrijblijvend contact op met Sander Stegehuis, Hoofd Sponsorzaken FIT Boys en informeer naar de mogelijkheden: sponsor@fitboys.nl.