Ik neem je MEE naar FIT Boys! Sportweek 2015

20 april 2015
de Webmaster

Ook in 2015 verbindt NOC*NSF vanuit ‘vriendschap’ een thema aan de Nationale Sportweek: ‘Ik neem je mee!’. Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters een sportmaatje meenemen naar hun sportclub die niet of weinig sport. Want samen sporten is leuk!

En de Nationale Sportweek is van 18 t/m 25 april. Deze landelijke actie wordt ook in Midden-Drenthe opgepakt. Het is tenslotte een mooie kans om sport en alles wat daarbij hoort te promoten. Tijdens deze week worden op verschillende plaatsen en tijden en door verschillende verenigingen sporten gepromoot. Ook bij FIT Boys. Het thema deze week is: “Ik neem je MEE”. Dit wil zeggen dat een sporter bij FIT Boys hun vriendje/vriendinnetje, opa/oma, buurman/buurvrouw of vader/moeder mee kunnen nemen naar een open les/training van onze vereniging. De trainingstijden van de jeugdteams zijn opgegeven voor deze open lessen/trainingen. De leiders en trainers verwelkomen alle gastspelers/speelsters met open armen.

Het programma bij FIT Boys deze week:

Programma-Sportweek-FIT-Boys

FIT Boys hoopt met de deelname aan deze actie nog meer mensen binnen de gemeente Midden-Drenthe aan het sporten te krijgen. En als je als gastspeler het voetballen nu heel erg leuk vind, dan kun je ook altijd lid worden. Kijk op de FIT Boys-site of mail de ledenadministrateur.