Ik neem je MEE naar FIT Boys! Sportweek 2016

14 april 2016
de Webmaster

20160407_122228

Sport Drenthe, Welzijnswerk Midden-Drenthe en de Gemeente Midden-Drenthe organiseren dit jaar de Sportweek.

En de Nationale Sportweek is van 16 t/m 24 april. Deze landelijke actie wordt ook in Midden-Drenthe opgepakt. Het is tenslotte een mooie kans om sport en alles wat daarbij hoort te promoten. Tijdens deze week worden op verschillende plaatsen en tijden en door verschillende verenigingen sporten gepromoot. Ook bij FIT Boys. Een sporter bij FIT Boys kan zijn/haar vriendje/vriendinnetje, opa/oma, buurman/buurvrouw of vader/moeder mee kunnen nemen naar een open les/training van onze vereniging. De trainingstijden van de jeugdteams zijn opgegeven voor deze open lessen/trainingen. De leiders en trainers verwelkomen alle gastspelers/speelsters met open armen.

LET OP: Het staat niet in het programma maar de 3 Р6 jarigen mogen samen met zijn/haar vriendje/vriendinnetje, opa/oma, buurman/buurvrouw of vader/moeder meedoen aan de training van De Bengels, zaterdagochtend om 10:00 uur op sportpark Noord-West.

Het programma bij FIT Boys deze week op maandag en woensdag:

20160407_122255

FIT Boys hoopt met de deelname aan deze actie nog meer mensen binnen de gemeente Midden-Drenthe aan het sporten te krijgen. En als je als gastspeler het voetballen nu heel erg leuk vindt, dan kun je ook altijd lid worden. Kijk op de FIT Boys-site of mail de ledenadministrateur.