Klaverjassen: Oproep nieuwe sponsor!

25 april 2016
de Webmaster

Zoals in het verslag van 1 april vermeld, is aan het eind van dit seizoen de sponsorafspraak met HILBERTS BLOEMBOLLEN afgelopen.

Wij zoeken dus voor de komende drie seizoenen een nieuwe sponsor voor het klaverjassen.
Wij verwachten van deze sponsor dat, particulier of bedrijf deze, een wisselbeker plus drie herinneringsbekers voor de winnaars per seizoen, beschikbaar stelt. Omdat het klaverjassen een activiteit is van de ;VRIENDEN VAN FIT BOYS, wordt van de sponsor verwacht dat deze, particulier 50 euro per jaar en bedrijf 100 euro per jaar, naast het beschikbaar stellen van de berkers,vriend wordt van deze club.

Kosten bekers is eenmalig een bedrag van ong. 100 euro.

Wat krijgt u hiervoor terug? De naamgeving van u of uw bedrijf aan de klaverjasavonden, vermeld in de verslagen die van elke kaartavond wordt gemaakt. Beker zichtbaar in de kantine. Enige voordelen die de vriendenclub u bied, zoals naam vermelding op het sponsorbord in de kantine, gratis toegang tot de thuiswedstrijden van het eerste elftal en een feestavond. Bovendien sponsort u dan de jeugd van Fit Boys mede.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Fre Harms, Der Vonderkampen 146 te Beilen, tel. 06 12128043 of mail, fre-willie@hetnet.nl