‘Komt dat Schot’ 22 oktober bij FIT Boys

18 oktober 2015
de Webmaster

Komt dat Schot op donderdag 22 oktober bij FIT Boys. Sporting Events organiseert in samenwerking met FIT Boys een fantastisch voetbalevenement geheten “Komt dat schot”.

Komt dat Schot is het nieuwste voetbalevenement voor pupillen en junioren. De gehele dag staat in het teken van het verbeteren van je schiet en mik vaardigheden. Het programma staat boordevol leuke oefeningen en activiteiten. Een complete voetbal dag waarin jij je vaardigheden kunt verbeteren en ook enorm veel plezier hebt!

Het ochtendprogramma bestaat uit verschillende afwerkoefeningen. Na de lunch zullen er verschillende partijvormen gespeeld worden. De dag sluiten we af met een spelmiddag met activiteiten zoals voetbalgolf, voetbalbowlen en een snelheidsmeter.

De prijs voor deze dag is € 36,95. Hiervoor krijg je een complete voetbaldag inclusief een shirt, voetbal, rugtas, bidon, voetbalcertificaat en een lekkere lunch. Deze dag duurt van 9.30 – 15.30 uur.

Voor meer informatie, data, locaties of aanmelden voor Komt dat Schot kunt u terecht op onze website: www.voetbalschoolskills.nl.

Voor het aanmelden, KLIK HIER.