Onze vrijwilliger in Oranje!

29 februari 2016
de Webmaster

309724-KNVB-Vrijwilligers-banner_336x280_v3

Zonder vrijwilligers, geen voetbal. Nomineer hieronder de vrijwilliger van FIT Boys. En motiveer waarom juist jouw vrijwilliger de koffiejuffrouw, terreinknecht of voorzitter van Oranje moet zijn bij Nederland – Frankrijk op 25 maart!

MELD HIER JE VRIJWILLIGER AAN.

Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Voor verreweg de meeste voetballiefhebbers een droom die nooit in vervulling zal gaan. Maar binnenkort zijn er drie verenigingsvrijwilligers die bij de wedstrijd Nederland – Frankrijk op vrijdag 25 maart een belangrijke rol spelen.

Zonder vrijwilligers, geen voetbal. Speciaal om deze groep helden in de spotlights te zetten, komt de KNVB met een actie. Nomineer jouw vrijwilliger, dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje!

Bij de vereniging zijn natuurlijk heel veel verschillende vrijwilligers actief, waardoor we voor deze wedstrijd hebben gekozen om een voorzitter, een terreinknecht en een koffiejuffrouw van één van de 3.000 verenigingen in Nederland in het zonnetje te zetten.

Met deze actie willen we voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken die het voor hen week in, week uit mogelijk maken van voetbal te genieten!