Sportief opvoeden & gratis meetrainen bij FIT Boys

14 februari 2016
de Webmaster

Wanneer en waar?
Op 17 februari 2016 start de avond om 19:30 uur en duurt ongeveer tot 21:30 uur. Plaats van handelen De Regenboogzaal op het GGZ-terrein (Altingerweg 1, Beilen).

Sportief opvoeden
of dochter op een van de basisscholen in Beilen? Dan mag u de gezamenlijke ouderavond op woensdag 17 februari niet missen!

Kinderen houden van sporten en het is ook nog eens goed voor ze! Hoe kunt u er als ouder voor zorgen dat het op sportief gebied goed gaat met uw kind? En wat kunt u hiervan leren om te zorgen dat het ook op school en thuis goed gaat? Kortom: hoe schept u een klimaat waarin uw zoon of dochter zich optimaal kan ontwikkelen?

‘Sportief opvoeden’! zegt communicatiedeskundige Ewald van Kouwen, die zich specialiseerde in positieve psychologie. Tijdens de ouderavond legt hij aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden uit wat hij hiermee precies bedoelt. Van Kouwen verscheen 10 jaar lang bijna dagelijks op televisie als gezicht van de consumentenbond. Vervolgens ging hij het theater in.

Bent u benieuwd naar het verhaal van Van Kouwen, dat hij als rasechte performer op een zeer bijzondere manier aan u overbrengt? Dan bent u van harte welkom op de ouderavond die basisscholen in Beilen gezamenlijk organiseren! Tijdens de borrel is er gelegenheid tot napraten en zijn er buurtsportcoaches van Welzijnswerk en Sport Drenthe aanwezig aan wie u vragen kunt stellen.

Aanmelden?
Deelname is geheel kosteloos. U kunt zich aanmelden via: ormiddendrenthe@gmail.com. Meer informatie: ormiddendrenthe@gmail.com of kijk op DE WEBSITE van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Gratis meetrainen bij FIT Boys
En omdat sporten zo goed voor uw kind is en FIT Boys dit ook heel belangrijk vindt, mag uw kind naar aanleiding van deze ouderavond op 17 februari gratis meetrainen bij de jeugd van FIT Boys op maandag 22 of woensdag 24 februari (maar ook op een later moment). Nu nog in de zaal en medio februari/maart weer op het veld. Want FIT Boys vind sporten voor een kind erg belangrijk. Niet alleen om sportief bezig te zijn, maar ook om met respect met teamgenoten samen te werken en met respect tegen andere teams te spelen. Maar ook door vrijwilligerstaken uit te voeren, zoals het fluiten van wedstrijden en het trainen en begeleiden van de jongste jeugdelftallen. FIT Boys leert kinderen normen en waarden die ze buiten het veld en in hun verdere leven ook heel goed kunnen gebruiken.

Is uw kind tussen de 3 en 6 jaar dan kan hij/zij meetrainen met De Bengels van FIT Boys. Neem geheel vrijblijvend contact op met bengels@fitboys.nl.

Is uw kind 6 – 18 jaar dan kan hij/zij meetrainen met de pupillen (6 – 12 jaar, D-, E, en F-pupillen) of met de junioren (12 – 18 jaar, A-, B- en C-junioren). mail dan naar ledenadministratie@fitboys.nl.

Meisjes tot 12 jaar trainen mee met de jongens om ze fysiek en mentaal weerbaarder te maken. Meisjes van 12 jaar en ouder spelen in meisjesteams op niveau in een samenwerkingsverband met vv Beilen (ST Beilen/FIT Boys MB1, MC1 en MC2).

Allereerst tot woensdag 17 februari 19:30 uur en wees daarna welkom om gratis mee te trainen bij FIT Boys.