Toegangscontrole Dutch TT 2016

17 januari 2016
de Webmaster

Download HIER het opgaveformulier: Opgavenformulier Toegangscontrole TT 2016.

Evenals voorgaande jaren zijn wij weer door het TT bestuur benaderd om tijdens de Dutch TT 2016 de toegangscontrole op het middenterrein (Paddock) te verzorgen. Dit jaar voor het eerst de races op zondag 26 juni. Wij controleren dan of bezoekers toegang hebben tot bepaalde ruimten en terreinen aan de hand van pasjes die deze bezoekers bij zich dragen. Ook dit jaar is er geen controle meer bij de trapopgangen. Er zijn nu interessantere controles d.m.v. scannen.

De controle doen wij met mensen van onze vereniging ( Fit Boys) en met mensen van HHC Combi. Onze vereniging ontvangt een aanzienlijke vergoeding voor deze werkzaamheden en daarom is het dus van belang dat zich weer een voldoend aantal mensen aanmeldt. Met meedoen steun je onze vereniging!!!!!!!!!!!!!!!

Naast het grote plezier dat je beleeft aan het werk en de sfeer op de Paddock, krijg je als dank ook een toegangskaart voor de Superbike Race op zondag 17 april 2016. Wij moeten dus al begin april weten wie meewerken aan de toegangscontrole, omdat wij op tijd de kaarten voor de Superbike willen verstrekken. Dus gaarne zo spoedig mogelijk opgeven. Wel moet je minimaal 18 jaar zijn.

De dagen dat het TT evenement dit jaar plaatsvindt zijn donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016. De werkzaamheden worden in principe ingedeeld in blokken van 4 uren. Men kan zich dus ook voor meerdere blokken achtereen opgeven. Voor ons als organisator is dat dus veel makkelijker.
Voor de medewerkers wordt het volgende verzorgd:
– de catering. (Voldoende eten en drinken de gehele dag)
– een ongevallen-en aansprakelijkheidsverzekering
– een shirt en jack(dit jaar ook een Dorna hesje) waarmee je duidelijk herkenbaar bent
– gratis toegangsbewijs Superbike race op zondag 17 april 2016.

Wij willen graag, als je bereid bent mee te werken, de onderstaande strook zo spoedig mogelijk in te leveren. Mailen mag uiteraard ook. Doe het wel zo spoedig mogelijk zodat wij alles op tijd kunnen inplannen. Hierop geef je aan hoeveel uren, op welke dag(en) en in welk(e) tijdsblok(ken) je mee wilt doen. Ook willen we graag dat je het telefoonnummer vermeldt waarop je bereikbaar bent. De meeste uren worden gevraagd op vrijdag, zaterdag en zondag. Uiteraard kan je je op meerdere dagen en meerdere blokken opgeven. Dit hebben wij ook liever. Indien je 2 volledige dagen meewerkt ontvang je ook 2 kaarten voor de Superbike Race op 17 april 2016.

Voor vragen en andere informatie kun je contact opnemen met Pieter Knol of Wout Flokstra.

De TT Commissie
Pieter Knol
Wout Flokstra

Pieter Knol, 06 83 334 538, Pieterknol1967@gmail.com
Wout Flokstra, 06 48 106 286, W.flokstra@vodafonethuis.nl