Univé Voetbaldagen 4, 6, 7 en 8 mei

10 maart 2015
de Webmaster

De Univé Voetbaldagen worden georganiseerd in de meivakantie gedurende 4 dagen op 4, 6, 7 en 8 mei. Ook op Sportpark Noord-West in Beilen.

De Univé Voetbaldagen worden inmiddels voor de achtste keer georganiseerd door de Stichting Master Sport & Events. Een stichting die tot doel heeft om sporten voor kinderen te stimuleren en daarnaast sportverenigingen ondersteunt. Univé Voetbaldagen is een voetbalevenement waar Univé met veel genoegen haar naam aan heeft verbonden. De Univé Voetbaldagen worden georganiseerd in de mei-vakantie (4 dagen). Tijdens deze dagen wordt er 4  dagen getraind en gevoetbald. de trainingen worden gegeven volgens de Total Soccer Method, ontwikkeld door De Voetbalschool. De Univé Voetbaldagen is een evenement dat wordt georganiseerd door de deelnemende verenigingen, met ondersteuning van  Stichting Master Sport & Events in Groningen, Univé is uitsluitend aan het toernooi verbonden als sponsor.

Sinds de start in 2008 zijn de Univé Voetbaldagen uitgegroeid tot een evenement, welke gehouden wordt op verschillende locaties in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland.

Klik op deze link en geef je op! http://www.unive-voetbaldagen.nl/